2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 30 پست
همه چیز با آرامش و حرف زدن درست میشه،میدونم سخته ولی یه مدت فقط با لبخند و بدون غر زدن برو پیشوازش ب ...

خیلی دلم میخواد و میدونم جواب میده. اگه با لبخند و مهربونی و بدون غز زدن پیش برم.باید خیلی تلاش کنم.  خیلی هم دلم میخواد ولی تا میاد خونه دست خودم نیست عصبی میشم و رفتارم زشت میشه.

میدونی خیلی توی سرش کوبیدم. میگفتم من مجبور نیستم توی این شرایط کنارت باشم. میدونی که هر لحطه اراده ...

مشکلت همینه عزیزم چون مردا دلشون میخواد تو زندگی خیلی احساس قدرت و اقتدار کنن دوس دارن زن بهشون تکیه کنه تو نباید این حرفارو بزبون بیاری تو نباید غرور مردتو خورد کنی چون میخوای ترس از دست دادنتو داشته باشه تو میخوای سوهرت بترسه از دستت بده پس به خودت برس طلا بخر لباس بخر آرایشگاه برو به همه چیت اهمیت بده اون اینجوری قدرتو بیشتر میدونه اینکه تو همیشه بع خودت برسی اون احساس ترس می‌کنه و در عین حال باید تو زندگیتون تو زن باشی و اون مرد حتی اگه تو درامدت بیشتره باز هم باید زنانگیتو یادت نره تو زنی و باید لطافت داشته باشی وگرنه همسرت توجهش میره رو زنایی که عشوه و ناز دارن

مردا تو زندگیشون یکیو نمیخوان مثل خودشون مرد باشه اون زن میخوان که براشون ملکه باشع و اونا پادشاهی کنن بیشتر مطالعه کن و این اخلاقارو دور کن وگرنه شوهرت خیلی ازت دور میشه عزیزم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا تابحال اینطوری ازش استقبال نکردم‌. وقتی میاد خونه خیلی تمیزه. همه چی نظم داره. شام آماده س. خو ...

عزیز دلم ناراحت نباش ،میدونم توهم خسته ای،میدونم توم دلت توجه میخواد اما لطفا این لطف رو در حق خودتون بکن و از امروز غر زدن و ناراحتی و سرد بودن  رو بزار کنار غرورت رو بزار کنار ،سعی کن وقتی میاد کنارش باشی راستش آقایون گاهی فقط گاهی کنه بودن خانما رو خیلی دوست دارن،من شوهرم ماشین سنگین داره یه هفته خونه نیست یه هفته خونست،وقتی میاد مثل کوالا از دستش آویزون میشم ،عین دوران نامزدی گاهی دزکی دیدش میزنم وقتی مچمو میگیره اینقد ذوق میکنه که نگو،هنوزم بعد از ۱۴سال زندگی و دوتا بچه واسه هم تازگی داریم پس توم شروع کن هنوزم دیر نیست

خیلی دلم میخواد و میدونم جواب میده. اگه با لبخند و مهربونی و بدون غز زدن پیش برم.باید خیلی تلاش کنم. ...

امشب تمااااام سعی خودت رو بکن حرفامو چندین بار تو ذهنت مرور کن،میخوان یه کم بیرحم باشم ازم ناراحت نشو ولی چشماتو ببند ،تصور کن به این رفتارت ادامه میدی،ازت ناامید میشه،کلا ازت فاصله میگیره،دلش یمی دیگه رو میخواد،یکی که با روی خوش بره استقبالش ،عین یه عاشق واقعی باهاش رفتار منه ،وکم کم تو رو از زندگیش بندازه بیرون،به نظرت حیف نیست شوهرت مال کس دیگه ای باشه؟در حالی که خودش یه خانم زیبا داره؟

عزیز دلم ناراحت نباش ،میدونم توهم خسته ای،میدونم توم دلت توجه میخواد اما لطفا این لطف رو در حق خودتو ...

واقعا چقدر زیبا حرف زدین.. توی شخصیتم نیست این زفتارا. ولی فکر میکنم اینقدر دوسش دارم و زندگیم آرزو اینو داره که تغییر کنم. اونم واقعا مرد بدی نیست. فقط مثل قبل نیست. من همش میخوام مثل قبل دوسم داشته باشه که سرد شده ازم فراری شده‌ قبلا منو ماه تابان صدا میزد.خیلی واسم وقت میذاشت. الان ولی شده فقط حامی. همین الانم نمیذاره اب توی دلم تکون بخوره‌.ولی دیگه محبت کلامی نداره 

واقعا چقدر زیبا حرف زدین.. توی شخصیتم نیست این زفتارا. ولی فکر میکنم اینقدر دوسش دارم و زندگیم آرزو ...

اول تو شروع کن بزار چطوری بازم ماه تابانش میشی،اینو یادت باشه اخلاقای بد رو هممون داریم،هیچ انسانی بی نقص نیست،حتی خود کلمه بی نقص یه دونه نقص توش داره قشنگم

عزیزم باید خودت رو خودت کار کنیمنم مثل تو بودم دقیقا انگار منو توصیف کردی یه ادم تو دلبرو که همه دوس ...

دقیقا. همینه. اطرافیانم همش میگن خوشبحال همسرت که تورو داره. خیلی با محبت و آروم و دلنشینی. ولی در واقع با رفتاراش توی خونه ازم هیولا ساخته. من همون ماه اول بچه دار شدم. افسرده شدم. الان بچه کوچیک دارم دست تنهام. خیلی بینمون فاصله افتاده.باید برم پیش تراپیست یا مطالعه در این زمینه بیستر داشته باشم.چون واقعا بلد نیستم. من فقط درس خوندم و کار کردم دکور قشنگی داشتم ولی رفتارای لطیف به همسر نداشتم. همسرداری بلد نبودم

دقیقا. همینه. اطرافیانم همش میگن خوشبحال همسرت که تورو داره. خیلی با محبت و آروم و دلنشینی. ولی در و ...

همینکه متوجه این قضیه هستی و میخوای درستش کنی خودش یه کمک بزرگیه بهت این قضیه خیلی مهمه اگه بخوای پشت گوش بندازی خدای نکرده درد خیانتم به زخمات اضافه میشه پس حلش کن عزیزم 

اول تو شروع کن بزار چطوری بازم ماه تابانش میشی،اینو یادت باشه اخلاقای بد رو هممون داریم،هیچ انسانی ب ...

یه مدت میخوام دیگه غر نزنم فقط محبت کنم.باید روی خودم کار کنم. ببینم نتیجه ش چی میشه..بهش دیگه گیر ندم. تیکه و کنایه نندازم..

یه مدت میخوام دیگه غر نزنم فقط محبت کنم.باید روی خودم کار کنم. ببینم نتیجه ش چی میشه..بهش دیگه گیر ن ...

شما خانم بسیار عاقلی هستی فقط زندگیتون دچار روزمرگی شده ،میشه یه خواهشی ازت بکنم؟

یه مدت میخوام دیگه غر نزنم فقط محبت کنم.باید روی خودم کار کنم. ببینم نتیجه ش چی میشه..بهش دیگه گیر ن ...

همین دیشب بهش گفتم تو که اهل خونه و خانواده نیستی چرا بچه آوردی. بچه نداشتیم منم اصلا بهت گیر نمیدادم میرفتی ۱۰ روز هم نمی اومدی واسم مهم نبود. ولی این بچه دست و پای منو بسته از زندگی و خودم دور کرده. چرا فقط من باید بچه داری کنم و موقعیت های کاری و زندگی و سلامتی و روحی م رو با بچه بهم بزنم. توی جواب گفت از فردا بچه رو ببر بذار خونه مامانم به کارات برس. استراحت کن زندگی کن. منم دارم صبح تا شب کار میکنم خواسته های شما رو برآورده کنم اب توی دلتون تکون نخوره درحالی که تو همش ناراضی هستی. گفتم من نون و آب و رفاه خونه بابام هم بود دنبال رفاه مادی نیستم  برای نیازهای عاطفی ازدواج کردم بعد عصبانی شد داد زد

جاانم عزیزم امر بفرمایید

من از این که به ذوج های جوون فامیل که خودشون میان پیشم مشاوره بدم و خوب شدن رابطشونو ببینم لذت میبرم و معتقدم کارما این کار منو به زندگی خودم برمیگردونه و همینم شده،میخواستن ازت خواهش کنم وقتی چند روزی با همسرت خوب برخورد کردی و فداکاری کردی که رابططون خوب بشه ،بیای اینجا و تاثیرش رو برام بگی ،میخوام برای رابطه خوب شما هم ذوق کنم  

چشم از امشب  رفتارم رو تغییر میدم. انگار دوباره قراره شروع کنیم.. این راه رو امتحان میکنم. سعی میکنم بهش قلبت کنم بهش نیاز دارم و اقتدارش رو بهش برگردونم. فقط خیلی باید روی خودم کار کنم. چون یهو ممکنه وسطش قاطی کنم. مخصوصا اگه همون اول ببینم فایده نداشته ادامه ندم. ولی این دفعه میخوام برم جلو . خدا خودش کمکم کنه ۱ هفته بعد یا چند روز بعد میام همینجا میگم چی شد

میدونی تازگی برادرش و رفیق صمیمیش فوت شده و عزادار هست. تک و تنها شده. چند وقت پیش دزدی میشه ازشون وسط دزدی درگیر میشن آسیب میبینه‌.الانم شرایط خوبی نداره‌ کلی هم از سمت خانوادش حمایت میشه. هر شب مامانش عصاره گوشت و جگر واسش درست میکنه. خواهراش مدح و ستایشش میکنن. خواهر زاده هاش ناز و نوازشش میکنن. البته منم دعوت هستم به منم احترام زیاد میذارن. ولی من دیگه بدم میاد بهش توجه کنم