2777
2789
عنوان

طبق تجربه می‌دونم قاتل تابان تو سریال محکوم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4163 بازدید | 35 پست
حتما دقت کرده بوده جاشو حفظ کرده به صورت تصویری

اونجارو میگم که رفتن چاقورو پیدا کردن 

مگه چاقورو از بدن تابان دراورده بود؟برده بود بیرون؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اونجارو میگم که رفتن چاقورو پیدا کردن مگه چاقورو از بدن تابان دراورده بود؟برده بود بیرون؟

آره دیگه

اصلا بخاطر همین انقدر به مهیار مشکوک هستن

توی فیلم دوربینا مهیار چاقو رو از بدن تابان درمیاره و بعدش میگه کجا انداخته چاقو رو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگهاصلا بخاطر همین انقدر به مهیار مشکوک هستنتوی فیلم دوربینا مهیار چاقو رو از بدن تابان درمیاره ...

اها من نمیدونسم چاقورو دراورده بوده

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

گاف فیلم ،،چاقو رو تو جنگل پیدا کردن ولی وقتی پژمان جمشیدی داشت به عکس های تابان نگاه میکرد چاقو تو سینه تابان بود ، پس چطور ممکنه موقعی که پلیس ها از مقتول عکس گرفتن چاقو بوده بعدش دنبال چاقو بگردن

گاف فیلم ،،چاقو رو تو جنگل پیدا کردن ولی وقتی پژمان جمشیدی داشت به عکس های تابان نگاه میکرد چاقو تو ...

مغزم درد گرفت زن😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

وای خدایا کاش جدی گرفته نشه

هر جای دیگه از دنیا بودیم سعی می‌کردم برام تراپی رایگان تفریحات رایگان بزارم تا ما اون تروما رو فراموش کنیم اما اینجا ما مجبوریم تاریخ روزایی که خودمون حضور داشتیم و عذاب کشیدیم رو بازم بخونیم و بازم عذاب بکشیم 😁💔👍🏻