2777
2789
عنوان

طبق تجربه می‌دونم قاتل تابان تو سریال محکوم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4163 بازدید | 35 پست
به نظرت پسره اعتراف کرد یعنی کسی تو زندان پسره رو تهدید کرده و جای چاقو بهش گفته ؟؟ مثلا با مادرش ته ...

نه از غرور لجبازیش و فضای زندان اعتراف کرد

ولی چاقورو منم متوجه نشدم 

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهمن با راهنمایی مهران غفوریان این کار رو کرده 

و چون مهران وکیل هست میدونسته چکار کنه که ردی از قاتل نمونه. 

البته به نظرم چون خسرو حاضر به قصاص نیست به ناهید پیشنهاد میده باهات میام ام ریکا ، تو هم از قصاص بگذر. 

خسرو و نسرین دیگه باهم ازدواج نمیکنن 

من چرا همش به پدرش شک دارم🤔🤔آخه کوروش تهامی تواین فیلم یه جوریه...حتی دنبال قصاص دخترش هم نیست!!

بااینکه خودشم میدونه مهیار اینگارو نکرده

یاپروندشو دستکاری کردن عذاب وجدان گرفته

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
بهمن با راهنمایی مهران غفوریان این کار رو کرده و چون مهران وکیل هست میدونسته چکار کنه که ردی از قاتل ...

من فک نمیکنم بهمن نقشی داشته باشه

منم احتمال میدم خسرو بااین شرط بره اونور 

چی بگم ولی خودش به نسرین گفت میخوام برم خارج چون عاشق یه پسره شدم

آره گفت ولی سنتی برای اینکه پسره برنگشته نداریم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بنظرمن شبی که مهیارلایو میذاره غفوریان میبینه وبخاطر کینش از مادرش که باخسرورفته مسافرت میاد کار مهی ...

اینم ممکنه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها یه چیزی برام سواله مهیار جاقوی چاقورو ازکجا میدونس؟

حتما دقت کرده بوده جاشو حفظ کرده به صورت تصویری

به نظرت پسره اعتراف کرد یعنی کسی تو زندان پسره رو تهدید کرده و جای چاقو بهش گفته ؟؟ مثلا با مادرش ته ...

احتمالش زیاده

ولی خب معیار به یه دلیلی که فقط خودش می‌دونه چاقو رو از صحنه برداشته بود و انداخته بودش توی جنگل دیگه

من چرا همش به پدرش شک دارم🤔🤔آخه کوروش تهامی تواین فیلم یه جوریه...حتی دنبال قصاص دخترش هم نیست!!

کوروش تهامی کلا توی این فیلم خنگه نقششو خوب ایفا نمیکنه

وای توی زمان قتل تهران نبود و مادر مهیار هم شاهده پس اون نمیتونه قاتل باشه

بهمن با راهنمایی مهران غفوریان این کار رو کرده و چون مهران وکیل هست میدونسته چکار کنه که ردی از قاتل ...

اینم می‌تونه باشه ولی ای کاش مادر مهیار به پلیسا میگفتی این دختر با یه پسر دوست بوده اینجوری دوست پسر تابان میشد مظنون اصلی

من معتقدم خود پسره کشته،. رو جنس بود یادش نیست. وگرنه جای چاقو رو از کجا میدونست؟ یا جای زدن چاقو رو ...

نه مهیار نیست

مهیار شب قتل به تابان زل زده بود پس چاقو رو توی شکم تابان دیده بود و خودش چاقو رو از صحنه خارج کرده بود پس طبیعیه که اینارو بدونه