2777
2789

لباسشوییم ۷ کیلوعه همچی میشستم توش ولی الان به صدا افتاده نمیخوام دیگه جز لباس چیزی توش بریزم خشکشویی هم نمیخوام بدم به دلم نمیشینه

مینی واش های جدید اکثرا پنج کیلو و کمتر هستن بعضی هاشون خشک کن هم دارن ولی خیلی کوچیکه برای روتختی دو نفره 

چی بخرم کار کنه و ابشم بگیره

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پتو شوربخر

به اب وصل میشن اونا؟ خشکم میکنن؟

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

به اب وصل میشن اونا؟ خشکم میکنن؟

عاره وصل میشن بعضی هاشون خشک هم میکنن

میتونی هم یه ماشین از این دوقلو ها یا سطلی های قدیمی بگیری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

استارتر گرامی اگه مبلغش مثلا  ده الی پونزده تومن براتون مشکلی نیست پیشنهاد میکنم یه لباسشویی درب از بالا اتوماتیک با حجم بالا بگیرین بدون شک از لباسشوییهای درب از جلو تمیزتر میشورن البته استوک درحد نو میتونین پیدا کنین اونم از برندهای معتبر که هم جدید هستن و هم دیجیتال و گارانتی هم بهتون میدن

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....
استارتر گرامی اگه مبلغش مثلا ده الی پونزده تومن براتون مشکلی نیست پیشنهاد میکنم یه لباسشویی درب از ...

این مدل که پیشنهاد کردم خدمتتون شستشو و خشک کردنش توی همون دیگ شستشو انجام میشه و یه در هست از بالا که کاملا اتوماتیک هست بدون احتیاج به دخالت دست

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....

مینی واش که اصلا نمیشوره فقط واسه لباس بچه خوبه ،پتو شور بخر 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️