2777
2789
عنوان

درد زیر بغللللل

72 بازدید | 12 پست

کسی بوده زیر بغلش درد کنه خوب شه؟؟ از دیروز یه درد خیلی زیادی دارم سمت راستم ینی غدس؟🥲 هیچی لمس  نمیکنم ولی خیلی درد دارم از طرفی سینه هامم درد نمیکنه فقط زیر بغلمه

میترسم مام و بادی اسپلش استفاده کنم بدتر شه تا حالا اینطوری نشده بودم نکنه سرطان باشه🙁

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید جوش زده یا کشیده شده 

یه دو سه روز صبر کن اگه خوب نشد برو دکتر 

سرطان هم نیست خیالت راحت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وای مامان منم اینطوری بود هفته پیش 

بعد مامانم کلا خیلی منفی بافه همش فکر میکنه سرطان گرفته 

رفته بود دکتر اصراررر که برام ماموگرافی بنویس دکتره هم میگفت خانم زیر 40 سال مامو گرافی نمی نویسن و برو سونو 

اخرش هم هیچی نبود کیست بود 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
من یه بار دستمو خیلی بدجور چرخوندم درد گرفت یه چند روز صبر کن شاید عضلش گرفته

وای نمیدونم 

قبلش تو شرکت با دستگاه کار کردم نمیدونم از شدت اون اینطوری شده یا نه ولی انگار از داخله 😑 

اصلااا دست نزن اصلااامام و اینام فعلا استفاده نکنتا شنبه خوب نشد برو دکترفکرای بدم نکن

🥲🥲 خدا کنه خوب شه دستمو نمیتونم تکون بدم زیاد

وای مامان منم اینطوری بود هفته پیش بعد مامانم کلا خیلی منفی بافه همش فکر میکنه سرطان گرفته رفته بود ...

واییییی😭🤣 

آخه جای حساسیه آدم می‌ترسه 

کیست باشه بعدش باید چی کار کرد؟

شاید جوش زده یا کشیده شده یه دو سه روز صبر کن اگه خوب نشد برو دکتر سرطان هم نیست خیالت راحت

آره خودمم گفتم شاید جوش باشه ولی هیچی نیس نمیدونممم

واییییی😭🤣 آخه جای حساسیه آدم می‌ترسه کیست باشه بعدش باید چی کار کرد؟

هیچی به مامان من که گفتن نگران نباش خودش خوب میشه 

مامانم میگفت امروز احساس کردم دردش هم کمتر شده حتی 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜