2777
2789
عنوان

آدمایی که دایم دنبال پیشرفتن

72 بازدید | 12 پست

تواطرافتون دارید؟ آدم استرس میگیره ازشون .ول نمی کنن به هرچی میرسن بالاترشومیخوان واگر توقانع باشی به موقعیت وجایگاهی که داری به چشم یک تنبل خنگ نگاهت میکنن .پس کی میخوان زندگی کنن اینا اصلا درکشون نمیکنم مثلا طرف استاددانشگاهه تافول پروفسورنشه ول کن نیست یا مهاجرت کنه و....

چرا بهت استرس میدن اخهه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اگرتو مشغول زندگیت باشی وباداشته هات خوش باشی بهت ایرادمیگیرن چرا نشستی ویه پله بالاترنمیری

اتفاقا کاری بکار هیشکی ندارن و فقط دنبال پیشرفت خودشونن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اتفاقا کاری بکار هیشکی ندارن و فقط دنبال پیشرفت خودشونن

ایناکه من میگن اینجوری نیستن خیلی خوشم نمیادازسبک زندگیشون که خودشون ایده آل میدونندش وفکرمیکنن بقیه که اینجور نیستن نرمال نیستن

منم نمیتونم قانع باشم لیسانس داشنم رفتم ارشد الان ازمون دکترا دارم دوذلم‌برم‌ یا نه شاید برم وورکشاپ ...

چندسالته؟ به نظرمن تایه سنی آدم باید تلاش کنه بعدش استراحت کنه ولذت ببره کل عمررو نباید دوید

چندسالته؟ به نظرمن تایه سنی آدم باید تلاش کنه بعدش استراحت کنه ولذت ببره کل عمررو نباید دوید

امروز‌تولد ۳۷سالگیمه نمیدونم ۳۷محسوب‌میشم‌یا ۳۸😁

اون سنی که شما میگی خب الان نیس بنظرم ادم باید از مسیرش لذت ببره حرصو طمع بده که خب اغلب ادما داریم ولی در مسیرو کنار پیشرفت باید لذتم برد 

امروز‌تولد ۳۷سالگیمه نمیدونم ۳۷محسوب‌میشم‌یا ۳۸😁اون سنی که شما میگی خب الان نیس بنظرم ادم باید از م ...

دیگه یه جاهایی شیب تندمیشه نمیشه هم لذت بردوزندگی کردهم پیشرفت کرد بایدانتخاب کنی بین پیشرفت وزندگی با لذت