2777
2789
عنوان

نامزدم درامدش کمه خانوادشم کمکش نمیکنن😕

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 28 پست

اگه ماشین دارین ازش بخواه عصرا اسنپ کار کنه و یا دنبال شغل دوم دیگه ای باشه من خودم حسابدارم درامد یه حسابدار به خسابداری کردنش نیست به اینه که کجا حسابداری کنه یکی حسابدار یه کارخونه ی بزرگه یکی یه شرکت معمولی اینا حقوقاشون زمین تا اسمون فرق داره

مگه نگفتی چون درامدش خوب بود زنش شدم

هنوز انقد مغزت رشد نکرده که بفهمی درامدم مهمه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول زندگی تان است و کم کم به در آمد خوب خواهد رسید نگران نباش .ولی بگذار خودش از پس مخارجش بربیایید اینطوری به فکر کار بهتر و درست کردن زندگی اش می افتد.

خانواده همسرتان هم وظیفه ای در تامین ایشان ندارند اما اگر کمک کنند از لطفشان است و راه دوری نمی‌رود پسرشان است.

مرد رو هر طوری توی نامزدی عادتش بدی همونشکلی تا آخرش شکل میگیره

الان خودت داری به بدترین شکل ممکن تربیتش میکنی 

باید بدونه که زن خرج داره و باید بهت خرجی بده و حقوقتم مال خودته

اما اینا رو نباید با دستور بهش بگی 

از یه روانشناس کمک بگیر که همین ابتدا خشت اولتو درست بذاری

نمیدم دیگه کلا ۴ تومن الان مونده واسم اونم پول اسنپ و شارژمه

خب دیگه عزیزم همه همینطورین اول زندگی 

اگه درست مدیریت کنی ان شاء الله بهتر میشه 

کمتر کسی هستن که خانواده همسر درک کنه و کمک کنه 

خیلیا تو این وضعیت کمک نمیکنن هییچ تازه انتظار دارن پسرشون کمک کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مرد رو هر طوری توی نامزدی عادتش بدی همونشکلی تا آخرش شکل میگیرهالان خودت داری به بدترین شکل ممکن ترب ...

مرسی عزیزم درسته 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین از الان عادتش نده پولتو ببری توزندگیت خیلی مردها لیاقتشو‌ندارن .....برای خودت پس انداز کن تا خا ...

«اینکه گفته با کمک هم ....یعنی عادت کرده به پول دادن شما! »

این چه استدلالیه منم اینو میگم چه ربطی داره ؟ 😐😐

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

«اینکه گفته با کمک هم ....یعنی عادت کرده به پول دادن شما! »این چه استدلالیه منم اینو میگم چه ربطی دا ...

پس شماهم عادت کردی دیگه

نه به اونجا برسه عادتش می دم 😏

ببینید اینا برای ساختن زندگی لازمه ، الان خیلی جوونا دارند با هم کار می کنند تا همین خونه طرح ملی بخرند خودرو خودشونو می فروشند حالا شما از اونا جلوترید ، مهم اینه خودتون با کی مقایسه بکنی

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

«اینکه گفته با کمک هم ....یعنی عادت کرده به پول دادن شما! »این چه استدلالیه منم اینو میگم چه ربطی دا ...

عادت کرده دیگه مردی که روی پول خانمش اول زندگی خساب بازکنه یعنی داره عادت میکنه خانم هم پابه پاش پول هرج کنه  در حالیکه الان باید توفکر این باشه چطور پول دربیارم نیازهای خانمو برطرف کنم پول بدم نه پول بگیرم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶