2777
2789

من فقط بخاطر اینکه رشتش خوب بود فک کردم درامدش بالاست بله گفتم راستش خودشم پسر خوبی بود 

اما الان هرچی درامد داره میره به قسط این دوماه اخیرم یجوری بود ک چس تومن حقوق خودمم دادم بهش که فقط جور شه 

دیگه پول اسنپم نداشتم از بابام میگرفتم مثل گداها میگردم نه تازه عروسا خیلی ناراحتم ازااینکه چس تومن خودمم برام نمیمونه  خودشم هیچی نمیده 

این ماه گفت با کمک هم فلان کارو انجام میدیم منم قسطای خودمو کم کردم شات دادم بهش گفتم من خودم کمک لازم دارم کلا ۴ تومن واسه یه ماهم میمونه جلوترم کلی مراسم و مهمونی هست منم تازه عروسم مثلا

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخواد قسطاشو بدی بعدن میشه وظیفت کار منو نکن

نمیدم دیگه کلا ۴ تومن الان مونده واسم اونم پول اسنپ و شارژمه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

میخواستی هدفت از ازدواج درامد نباشه

برو بابا 

اگه هدفم درامد بود الان تاپیک نزده بودم

ببین از الان عادتش نده پولتو ببری توزندگیت 

خیلی مردها لیاقتشو‌ندارن .....

برای خودت پس انداز کن 

تا خالا شما نیودی چیکار میکرده بعد ازاین هم انجام بدهد

بعد هم حالا نه زیاد اما درحدش شماهم ازش بخواه برات خرج کنه.....

از اول هرطور بار بیاریش تا اخرهمونه ها.....

اینکه گفته با کمک هم ....یعنی عادت کرده به پول دادن شما! 

بدرفتاری نکن اما باسیاست کم کم حالیش کن خودش باید گلیمشو از آب بکشه 

اگر کم کم دیدی نه لیاقت کمک راداره کمکش کن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

برو بابا اگه هدفم درامد بود الان تاپیک نزده بودم

شمام انگار باید کار کنی

کلا ازدواجای الان اینطور 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین از الان عادتش نده پولتو ببری توزندگیت خیلی مردها لیاقتشو‌ندارن .....برای خودت پس انداز کن تا خا ...

درسته🙂