2777
2789
عنوان

دنیا برام ب آخر رسیده

77 بازدید | 4 پست

خیلی احساس بدبختی میکنم هیچ دلخوشی ندارم با ی پسر ۴ سال دوست بودم خیلی پسر خوبی بود همونی بود ک از زندگی میخاستم بعد ۴ سال گفت نمیخام ازدواج کنم برو پی زندگیت گفت اگ ی روزم بخام ازدواج کنم با کسی ک بهم معرفی کنن ازدواج میکنم یعنی اصلا منو دوستونداشته احساس میکنم خیلی زشتم

قول ازدواج داده بود ؟

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید