2777
2789
عنوان

امروز اینارو خریدم 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 9511 بازدید | 96 پست
برعکس من مچ دست تپل دوست دارم

من کلا مچ پام و رونمم همینطوریه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من کلا مچ پام و رونمم همینطوریه

منم عیناا همینطورم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم،ولی مدلایی که گرفتی سلیقه ی من نیس ، پالتو یا بارونی بلند اگه لاغر باشی خیلی دراز و بدقواره نشونت میده اگه هم تپل باشی قدکوتاه و چاق نشونت میده،انقد کارای بارونی شیک و کوتاه هست تو بازار

مبارکه عزیزم،ولی مدلایی که گرفتی سلیقه ی من نیس ، پالتو یا بارونی بلند اگه لاغر باشی خیلی دراز و بدق ...

بارونی نیست عزیزم پالتو فوتر هست من پارسال هم ازاینجا یه پالتو فوتر دیکه بلند خریدم خیلی خیلی شیکه اونم با بوت بلند قشنگ میشه دومی هم چرمه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزبزم نه فیک نبود ولی دیر بدستم رسید فکر کنم یک هقته شد ماکیاژ گالری که تو بوشهر هست اون به نظر ...

مرسی عزیزم یعنی اون که بوشهره واست زودتر ارسال کرد تااینکه تهرانه و نزدیک تر به شما !

حالا بتونم حضوری میرم دلگشا

راستی اونی که بوشهره محصول خارجی ازش گرفتی فیک نبوده ؟

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
مرسی عزیزم یعنی اون که بوشهره واست زودتر ارسال کرد تااینکه تهرانه و نزدیک تر به شما !حالا بتونم حضور ...

من ازش ابرسان کیلینیک سکالیفت اون خریدم اصل بود 

من ازش ابرسان کیلینیک سکالیفت اون خریدم اصل بود

مرسی عزیزم 

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی یچیز بگم تو پیوی؟

عزیزم اگر سوالی داشته باشی همین جا جواب میدم  خیلی درخواست دوستی قبول نمیکنم

عزیزم اگر سوالی داشته باشی همین جا جواب میدم خیلی درخواست دوستی قبول نمیکنم

سوال نه ی درخواست کمک ازت داشتم ک اینجا گفتنی نیس

بخاطر بحث غرور اینا.

ولی اگ دوس نداری باش گلم😘

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

@۰۰۱۰‍ سلام عزیزم یه موردی در تاپیک اخرتون برای من به وجود اومده و فکر کنم برای شما هم اومده میتونم ...

سلام عزبزم میشه همین جا بگی بعد پاک کنی اگر میخوای کسی نبینه

سلام عزبزم میشه همین جا بگی بعد پاک کنی اگر میخوای کسی نبینه

یه نفر تو تاپیک اخرتون کامنت من رو دید و درخواست کمک مالی داشت

میخواستم ببینم به شما هم درخواست داده؟

شما بهش کمک میکنین؟

من اصلا اعتمادی تو این سایت ندارم ولی نتونستم از کنار این قضیه رد شم

نمیدونم کمک کنم نکنم

شما باشین کمک میدبن؟