2777
2789
عنوان

امروز اینارو خریدم 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 9514 بازدید | 96 پست
چفدر ارزون افتاد ب پات چند گرم بود؟

جدی مگه چند هست ؟ فکر کنم ۷ گرم باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئنی ۸۰ خریدی ؟😐این ینی ۶ گرم شده ؟خیلی بیشتر از ایناست

۷ گرم 

یعنی چند گرم هست اینا شما شناخت داری ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
گرمی چند گرفتی ؟اخه ۷ گرم الان طلا ۱۱ و نیم هست هیچی که نشه با اجرت و مالیات ۹۱ ب بالا هست چطوری گرف ...

فاکتورش هست شب عکس میفرستم الان خونه مامانم هست 

اما الان رفتم اینترنت سرچ کردم جند مدل از اینا هست یه مدلش هست صد و‌خرده ای اونا سنگین تره 

مبارکه این دستبند ترند شده فقط انگار تنگ هستا

مرسی البته. این دستبند نیستا النگو‌ یعنی قفل اینا نداره 

الان دیدم انگار یه مدلش هست قفل داره سنگین ترم هست کاش از اون خریده بودم 

یعنی ۸۰هم نشد مگه چند گرمه؟

همسرم گفت نزدیک ۷ گرم فاکتورش رو ندیدم هنوز

گرمی یازده و سیصده تاپیکامو نگاه کنی منم امروز رفتم تعویض کنم از ابن کارتیه ها بردارم طرف ما کمتر از ...

اخه  من الان نت سرچ کردم اره بعضیاش همون صد و خرده ای بود خب اونا سنگینن حتما بعد این دستبند نیست ها النگو 

من الان پشیمون شدم چرا از همون ۱۰۰ خرده ای ها برنداشتم 

گرمی یازده و سیصده تاپیکامو نگاه کنی منم امروز رفتم تعویض کنم از ابن کارتیه ها بردارم طرف ما کمتر از ...

طلای دست دوم اجرت پائینه عزیزم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

سلام عزیزم خوبی 

اونروز تو یه تاپیکت عکس لوازم ارایش گذاشتی و گفتی از ماکیاژ سایت گرفتی که تهرانه میخواستم ببینم فیک نبود کرم و کانسیلرت ؟

میخوام ازشون خرید کنم 

همون ماکیاژ که پاساژ دلگشا تو ۱۵ خرداد مغازه دارندو میگم 

راستی چند روزه به دستت رسوندن وسایلو ؟

ممنون میشم پیاممو دیدی ج بدی بوس بت😘

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
سلام عزیزم خوبی اونروز تو یه تاپیکت عکس لوازم ارایش گذاشتی و گفتی از ماکیاژ سایت گرفتی که تهرانه میخ ...

سلام عزبزم نه فیک نبود ولی دیر بدستم رسید فکر کنم یک هقته شد ماکیاژ گالری که تو بوشهر هست اون به نظرم بهتر باشه اینم خوب بودا ما حس می‌کنم اون بهتر من از جفتش خرید داشتم 

طلات قشنگه عزیزم ، مبارک باشه 🌷✨ لباسات سلیقه من نیستن اما انشاالله به سلامتی بپوشیشون 😊🙏

مرسی عزیزم