2777
2789

من پا به ماهم و دو هفته دیگه بچه بدنیا میاد 

الان یک ماهه که خونه پدرم هستم

خونه‌ی شوهرم کلنگی و نیاز به تعمیر و روتینگ داره الان یک ماهه که خونه رو خریدیم و قبلش مستأجر بودیم و قراردادمون تموم شد 

من تصمیم گرفتم تا زمانی که بچه بدنیا اومد و چهل روزش شد و خونه آماده شد برگردم خونه‌ی خودم 

ولی مادرم و پدرم و برادرام خیلی بی مهری میکنن و نیش میزنن کار هر شبم شده گریه 

یواشکی تو اتاق یه دل سیر گریه میکنم 

دیگه نمیتونم تحمل کنم

جای دیگه‌ای هم ندارم برم 

اون خونه هم پر از نخاله شده حمام و دستشوییش هم خرابه

الان بنظرتون چیکار کنم😭😭💔 

کاش من مامان داشتم مامانم بخدا هرحاضر بود گشنه بخوابه اما ما سیر کاش مامان من بود من از مامانم مهربان‌تر با گذشت تر ندیدم

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون افتضاحتره تازه بشدت مذهبی منو کافر و یهو دی صدا میزنه

من بودم میرفتم خونه خودم هر جوری بود تحمل میکردم شده یه اتاقش تمیز میکردم میرفتم قیدشون میزدم   پدرو مادر که نباید این حوری رفتار کنن معنی نداره 

یه ماهه هستی تازه بعد چهل روزگیم هستی خب هرکی باشه اعصابش بهم میریزه مگه هتله

یعنی میگی کارم اشتباهه؟

آخه من اصلا نمیخواستم بمونم ولی بعد از خرید خونه فهمیدم دسشویی و حمام خرابه باید از بیخ یه دسشویی و حمام ساخت

تازه خودشون گفتن بمون 

تازه من با این وضعم خیلی براشون کار کردم خیاطی کردم 

تا الان ده‌تا لباس برا مامانم دوختم و کلی ریزه کاری دیگه 

اگر شرایط نداری خونه خودت باشی تحمل کن زود رنج هم نباش الان که فعلا خوبه بچه دنیا بیاد دو شب نزاره ب ...

من خیلی زودرنجم 

اونا هم اصلا رعایت نمیکنن مامانم صبح تا شب فقط سرم داد میزنه با اینکه من خیلی دلسوزی میکنم و خیلی دوسشون دارم