پول پوشک و شیر خشک و لباس دکتر و داروی پسرم از خرج خودمونم میزد بالاتر الان که شیر خشک نمیدم یخورده ...
گلم چند وقتش دیگه شیر خشک نمیدی چون پسر منم شیر خشکیه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای هر بچه ای متفاوته،مثلا اگه شیر خودتو بخوره ،،مشکلاتی مث رفلاکس و کولیک غیره نداشته باشه، که هر دقیقه دکتر و دارو بخواد هزینه پوشک و لباسش زیاد نمیشه ،ولی یه بچه مث دختر من کمر شکن بود هزینه هاش، هرقوطی شیر خشکی که خریدم فقط یه روز میخورد دیگه نمیخور مدام داشتم شیر خشک عوض میکردم داروهای رفلاکس و ویزیت دکتر که دیگه نگو
عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
ما فقط پوشکه هر ۲-۳هفتع و هر ماه چند دست لباس زیاد نمیشه
یکی از دوستام میگفت اندازه نیم نفر به هزینه ها اضافه میشه...البته میگم وضع مالیمون شکر خدا بد نیست شوهرم خیلی زحمت میکشه زندگیمون بد نیست منم با اینکه الان سر کار نمیرم اما پروژه ای کار میکنم چند وقت یه بار مختصر درامدی دارم اما منو خیلی از هزینه های بچه ترسوندن خواستم یه آماری دستم بیاد در حالت کلی..