2777
2789
عنوان

بیاین بامداد خمار تحلیل کنیم

227 بازدید | 28 پست

سرنوشت نزهت و خجسته چی شد ؟

بنظرم توی داستان نه فقط رحیم نه فقط محبوبه مقصر نبودن هر دوتاشون چون زندگی متفاوتی داشتن توقع های مختلفی ام داشتن محبوبه بعد از ازدواجشون کلی بهونه می‌گرفت و انتظار زندگی مثل زندگی پدرشو داشت مادر شوهرشم دخالت می‌کرد...

ولی منفور ترین شخصیت نصیر الملک پدرش بود که خیرش به همه رسید و به هرکسی کمک کرد غیر از دختر خودش و بعد از ازدواجش رهاش کرد و حتی یه بارم دیدنش نیومد خانوادشم نزاشت بیان دیدن محبوبه میتونست پر و بال رحیمی بگیره و یه شغل درست درمون بهش بده و کمکشون کنه ولی نکرد حتی عروسی و ازدواجشونم کوچیک برگزار کرد و کلی خجالتشون داد کلا انقدر سخت گیری کرد که زندگیشو اینجوری شد

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول اسم باباش بصیر الملک بود دوما به اون پسره مزخرف رحیم نجار یه مغازه داد که شاگرد این و اون نباشه یه خونه هم داد بهشون ماهیانه 10  برابر حقوق اون بی عرضه بهشون پول میداد 

کل داستان یه ادم خوب و منطقی و درست و حسابی باشه همین بابای محبوبه اس 

تو مامان رحیم رو نمیبینی به این بنده خدا گیر دادی؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
واقعا خیلی دوست دارم بدونم خجسته بامنصور ازدواج می‌کنه یانه؟لطفا اگر کسی این کتاب رو مطالعه کرده میش ...

اره ازدواج میکنن 

زن دوم منصور میشه البته محبوبه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اول اسم باباش بصیر اللک بود دوما به اون پسره مزخرف رحیم نجار یه مغازه داد که شاگرد این و اون نباشه ی ...

عه دمش گرم من فکر کردم کلا دخترشو طرد کرد

راستی این داداش محبوبه از مادر خودشه یا عصمت؟

واقعا خیلی دوست دارم بدونم خجسته بامنصور ازدواج می‌کنه یانه؟لطفا اگر کسی این کتاب رو مطالعه کرده میش ...

نه در اخر محبوبه مبشه زن سوم منصور البته زن دومش مرده زن اول هم ابله داره 

خجسته هم  با یک پزشک ازدواج میکنه 

البته توی کتاب اصلا به عشق خجسته به منصور اشاره نشده این تیکه رو کارگردان اضافه کرده 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜