2777
2789
عنوان

من نامزدی نکردم هنوز دارم به مشکل میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 30 پست

بگو داماد شما بردار من نیست که عوضش رو من بدم میخواستید نکنید تصمیمات خانواده شما ربطی به تصمیمات خانواده من نداره تو خانواده ما هر کی وامش برای خودشه ، پدر مادرم قبول نمیکنند خودم لازم دارم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا همچین کاری نکنین ها، مشکل خودش هس، بذارین خودش حل کنه، از الان چشم دوخته به وام تو، وای به حال ...

تازه تا الان بحث مهریه بوده

گفتن150تا

پدر من گفته1383

فلا اون حل نشده

تازه تا الان بحث مهریه بودهگفتن150تاپدر من گفته1383فلا اون حل نشده

اینجا حق با اوناس دختر رئیس جمهورم انقد مهریش نیس وقتی انقد بالا گفتید براهمون با خودشون میگن خیلی پولدارن پس وامو بدن ب ما

درباره وام حق با شماست اما عدد مهریه تون خیلی مسخره اس. که چی اخه؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
تازه تا الان بحث مهریه بودهگفتن150تاپدر من گفته1383فلا اون حل نشده

۱۳۸۳ بفرض داره که بده؟؟؟ کارخونه دارشم نداره که بده عزیز یه چیز منطقی اخه یه مهریه ای گذاشتین که یارو دمشو بزاره رو کولش بره..

همون ۲۵۰ یا ۵۰۰ سکه هم کلی پولشه و زیادم به چشم نمیاد بازم هرجور صلاح خودتونه بنظرم هردو خونواده غیرمنطقی برخورد کردین...

ایشون درخواست وام شمارو داره که توقع بیجاس و شمام مهریه تاریخ تولد که اینم توقع بیجاست جفتتون منطقی برخورد کنین هرچند شاید قبول کنن چون میدونن تهش فوقش همون ۱۱۰ سکه اس بقیش الکیه...

شاید فردا خواهرش خواست طلاق بگیره حالا چون خواهره طلاق گرفت شمام باید طلاق بگیری؟؟؟ الان وامو بدی فردا توی جهیزیه مادره چک میکنه وای اینو کم داری وای اونو کم داری من برا دخترم اینو دادم اونو دادم چکاریه ادم اختیار مال خودشو بده یکی دیگه. بازم هرجور صلاح خودته

۱۳۸۳ بفرض داره که بده؟؟؟ کارخونه دارشم نداره که بده عزیز یه چیز منطقی اخه یه مهریه ای گذاشتین که یار ...

من خودم صحبت کردم گفتم من هرچی عرف جامعه هست ولی من به سری حق حقوق هارو میخوام