2777
2789
عنوان

می‌خوام 60 گرم طلا بفروشم ماشین بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 39 پست

اگه میتونید ماشین لیزینگی بخرید دو یا سه ساله 

سال اول یکم قسطش سنگینه بعد اون با تورم سال دوم و سوم ناچیز میشه ،کم آوردنی تو اقساطش لازم بود طلا بفروشید.

شاید هنوز دیر نیست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ظاهراً همسرتون لیاقتش راداره،من باشم انجام میدم

مرسی عزیزم از کلام قشنگت💗

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
من باشم نمیکنم همچین کاری طلادوستمو دیگه انقد نمیشه خرید گرون شده

آره رفته رفته گرون میشه میفهمم چی میگی ولی از طرفی هم ماشین لازمیم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
فداتت

جای من بودی میکردی این کارو؟

ماشینتون چیه الان ؟همه طلاتو نده یکم نگه دار مال خودت طلای اولو چادرشو شوهرت خریده بود؟چقدرشو خانواد ...

ماشینمون 405

طلایی که برای خونه فروختیم یک چهارم رو بابام خریده بود بقیشو همسرم

این همه طلام نیست دارم برای خودم

ماشینتون چیه چی میخواید بخرید

405

دنا

ماشینمون 405طلایی که برای خونه فروختیم یک چهارم رو بابام خریده بود بقیشو همسرماین همه طلام نیست دارم ...

خب یه مقدار نگه دار 

طلا الان ۱۰و ۶۰۰ فک کنم 

حدود ۲۰۰ .۳۰۰ تومنشو بفروش زیاد نه 

بازم خودت میدونی

عشق گاهی در یک نگاه معنا میگیرد🤍M💍