2777
2789
عنوان

می‌خوام 60 گرم طلا بفروشم ماشین بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 39 پست
تو جای من بودی همین کارو میکردی؟

منم همین کار کردم چند دفعه برا ماشین و خونهدفروختم بازم کم کم گرفتم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
منم همین کار کردم چند دفعه برا ماشین و خونهدفروختم بازم کم کم گرفتم

واقعا؟یعنی کارم درسته؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا من هم طلا فروختم ماشبن گرفتم راضیم ماشین خوب سوار شدن خیلی خوبه ما هم ۴۰۵ داشتم شاسی گرفتیم

خب خداروشکر عزیزم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
واقعا؟یعنی کارم درسته؟

چرا درست نباشه خب برا برا راحتی خودت هست بعدکم کم میگیری ادم این همه سختی بکشه که طلا بزاره گوشه خونه یا بعد سالی یه عروسی باشه بپوشه خب همونو میدی ماشین واسه راحتی خودت 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چرا درست نباشه خب برا برا راحتی خودت هست بعدکم کم میگیری ادم این همه سختی بکشه که طلا بزاره گوشه خون ...

مرسی از حرفهای قشنگت عزیزم❤️

من سال ۹۳،پنجاه گرم طلا فروختم پنجاه گرم شد۶تومن یه سمند خریدیم ۲۶تومنولی با اون ماشین کلی مسافرت بی ...

💗

یکم دیگ وایسا تااخر سال طلا گرمی 13-14میش

ماشین چی؟

می‌دونی چقدر میاد روش؟