خانوم_آبی مدیر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 عنوان میخوام 60 گرم طلا بفروشم ماشین بخریم | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 39 پست کار درستیه؟ماشینمون خیلی قدیمی شده و داغون.بیستر هم دست منه.تا الان هم فقط به بار طلا فروختیم برای خونه اونم جبران کرده همسرم خداروشکرحالا نظرتون چیه؟ هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/ 1404/08/28 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکا1400 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 4700 تو جای من بودی همین کارو میکردی؟ منم همین کار کردم چند دفعه برا ماشین و خونهدفروختم بازم کم کم گرفتم کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 منم همین کار کردم چند دفعه برا ماشین و خونهدفروختم بازم کم کم گرفتم واقعا؟یعنی کارم درسته؟ هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 اره بابا من هم طلا فروختم ماشبن گرفتم راضیم ماشین خوب سوار شدن خیلی خوبه ما هم ۴۰۵ داشتم شاسی گرفتیم خب خداروشکر عزیزم هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ملکا1400 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 4700 واقعا؟یعنی کارم درسته؟ چرا درست نباشه خب برا برا راحتی خودت هست بعدکم کم میگیری ادم این همه سختی بکشه که طلا بزاره گوشه خونه یا بعد سالی یه عروسی باشه بپوشه خب همونو میدی ماشین واسه راحتی خودت کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 چرا درست نباشه خب برا برا راحتی خودت هست بعدکم کم میگیری ادم این همه سختی بکشه که طلا بزاره گوشه خون ... مرسی از حرفهای قشنگت عزیزم❤️ هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
هواوزمین عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2034 من سال ۹۳،پنجاه گرم طلا فروختم پنجاه گرم شد۶تومن یه سمند خریدیم ۲۶تومنولی با اون ماشین کلی مسافرت بی دغدغه رفتیم
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 من سال ۹۳،پنجاه گرم طلا فروختم پنجاه گرم شد۶تومن یه سمند خریدیم ۲۶تومنولی با اون ماشین کلی مسافرت بی ... 💗 هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 یکم دیگ وایسا تااخر سال طلا گرمی 13-14میش ماشین چی؟میدونی چقدر میاد روش؟ هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
مرواریدارامش عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 20462 ماشین چی؟میدونی چقدر میاد روش؟ ب اندازه طلا نمیاد.تااخر سال صبر کن حداقل تادی بهمن صبر کن.بعدد بفروش.موقعی ک 13-13.5شد بفروش