2777
2789
عالیه همینکارو کن من یازدهمم انقدر پشیمونم دیر شروع کردم به تست دهم زدن تازه تو تابستون تونستم جمعش ...

من فقط شیمی رو زیستو شروع کردم فیزیک رو هم تا حدودی معلم تو جزوشون برامون تست آورده اونا رو میزنم(البته اگه بتونم🤣) ریاضی رو گذاشتم برا تابستون و میخوام تابستون پیشخوانی کنم به نظرت خوبه؟

و اینکه خییلی سخته احساس میکنم نمیتونم تحمل کنم خیلی عقبم هرچقدر میزنم نمیرسممممم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فقط شیمی رو زیستو شروع کردم فیزیک رو هم تا حدودی معلم تو جزوشون برامون تست آورده اونا رو میزنم(ال ...

از همه تخصصیا تست بزن.

برنامه راهبردی یکی از آزمون رو دانلود کن و براساس اونا بخون،هر چی عقبی رو فعلا بیخیال بشو و بعدا که وقت خالی داشتی بزن.

لازم نیست همه تستا رو بزنی،یکی درمیون،دوتا درمیون بزن و بعدا برگرد و اونایی که مونده رو بزن.

وقت زیاد داری یه کتاب تست رو تا کنکور بدی میتونی سه بار دوره کنی.

من فقط شیمی رو زیستو شروع کردم فیزیک رو هم تا حدودی معلم تو جزوشون برامون تست آورده اونا رو میزنم(ال ...

ماشالاااا

چرا گذاشتی برای تابستون؟ 

حتماااا. بنظرم از اواخر تیر نهایتا دیگه استارت بزن من چون زود شروع کردم الان از تستا اینا عقب نیفتادم وگرنه مثلا از مهر میخواستم جمع کنم یه اوضاعی میشد با این پیشروی آزمونای آزمایشی

میدونم چی میگی مطالب تمومی ندارهههه ولی هرچقدر میتونی جمع کن بعد دیگه از اسفند تق و لق میشه عید هست تابستون هست. فقط وقت بذار ول نکن اصلا

ماشالااااچرا گذاشتی برای تابستون؟ حتماااا. بنظرم از اواخر تیر نهایتا دیگه استارت بزن من چون زود شروع ...

یعنی از تابستون ورود به یازدهم تو تیر شروع کردی و دهم رو خوندی؟ فقط دهم رو یا یازدهم رو هم تونستی پیش خوانی کنی؟

و اینکه به خدا وقت نمیکنم خودشم ریاضیم اونقدام قوی نیست فکر نکنم بتونم تستاشو بزنم😭

زیست و شیمی رو ویدیو میبینم بعد تستاشو میزنم که اونم خیلی وقت میگیره

یعنی از تابستون ورود به یازدهم تو تیر شروع کردی و دهم رو خوندی؟ فقط دهم رو یا یازدهم رو هم تونستی پی ...

از دقیقا 27 یا 28 خرداد نشستم دهمو خوندم قلمچی هم ثبت نام کردم اول یه دور جاهایی که خیلی مشکل داشتم خوندم بعد با برنامه قلمچی جلو رفتم میدونی متن کتابو حفظ بودم کامل ولی مثلا تستارو نمیتونستم بزنم یا روش تستی بلد نبودم ولی مفهوم درسا و اینارو اوکی بودم

همین بین هم اواسط تیر یازدهمم باهاش خوندم بیشتر وقتمو برای دهم میذاشتم ولی یازدهمم حتما سرکلاسا(آنلاین زود شروع میکنن) میرفتم تکالیفو انجام میدادم و دوره میکردم بعد دیگه دهم رسیدم به بخشایی که کمتر مشکل دارم یا جمع بندیه دیگه بیشتر یازدهمو میخوندم

تو که خیلی وقت داری چرا به تابستون فکر میکنی؟ 

میدونم چی میگی ولی خب کارت سنگین میشه 

خب شاید با وسواس میخونی

منم خیلییییی زیست وقتمو میگرفت که فهمیدم روش خوندنم اشتباهه کلا درصدامم بخاطر همین بالا نمیرفت بعد دیگه اوکی شدم 

من خودم از سال پیش کلاس کرمی میرم احتمالا بشناسی و ریاضیم واقعا خوب شده شاید برای توهم خوب باشه 

از دقیقا 27 یا 28 خرداد نشستم دهمو خوندم قلمچی هم ثبت نام کردم اول یه دور جاهایی که خیلی مشکل داشتم ...

منم میخوام از تابستون ماز ثبت نام کنم بقیه گفتن قلمچی خوب نیست ماز ازش بهتره درسته؟

و اینکه آره وسواس دارم و کندخوانم 

ریاضی هم زیاد شنیدم اسم این استادو میخواستم ویدیوهاشون رو ببینم وقت نمی‌کردم الان که گفتی میبینم و اینکه میشه راهنمایی کنی چطوری روش های تستی رو یاد گرفتی و بهتر شدی خیلی ممنونم🤍