2777
2789

پسر هستن و کلاس چهارم.یکیشون بسیار عصبی و پرخاشگر و بی ادبه.هفته ی قبل غایب بود و من برگه های آدینه اش را نگه داشتم.مادرش دیشب پیام داد امروز علاوه بر آدینه ی این هفته آدینه ی هفته ی قبل هم بهش بدم صداش زدم و بهش دادم عصبی شد و نگاه به برگه ها کرد و گفت ریدم تو دهنت😔همون موقع رفتم دفتر و گفتم زنگ زدن به خانوادش که شنبه با اونا بیاد مدرسه.به نظرتون چه برخوردی بکنم؟؟ می خوام از مدیر خواهش کنم بفرستدش کلاس دیگه.چند تا پایه چهارم داریم...دوست ندارم بچه های دیگه روشون باز شه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی ادب بی نزاکت نمیدونم چطور بزرگ میکنن بچه هاشونو انقدر یاقی ان حواست باشه بچه های دیگه رو اذیت نکنه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

اسی من یه چیز بی ربط بگم 

من یکبار زنگ زدم مطب یک خانم دکتر 

یکی گوشی برداشت خیلی هم بیخیال جواب منو مبداد هی میگفت نمیدونم و معلوم نیس و فلان 

منم بهش گفتم واقعا دکترتون بدرد میخوره؟با این بیخیالی چطور دلسوز مریضاس مطمئنی مریضا خوب میشن 

😂😂😂نگو خود دکترس گوشی برداشته 😈😈😈😈هیچی تا مدت ها هی میگفتم ببخشیدا من پرخاش کردم و حواسم نبود و ....😂😂😂😂🥹🥹🤤🤤🤤

بگو درمان کنین روان بچتونو وگرن من دیگ اهمیتی بهش داخل کلاس نمیدم 

ب مدیرم بگو اگر همچین چیزی باشه من مجبور ب اخراجش از کلاس میشم خوددانین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه