2777
2789
عنوان

امروز یکی از دانش آموزام بهم بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 63 پست

یکم سختگیر باش 

یادمه داداشم کلاس ششم بود مدرسه خیلی معروفی هم بودن هم پدر مادرا پزشک و مهندس و هیت علمی خیلی رو بچه هاشون حساس بودن 

ولی بچه ها عین چی از معلمشون حساب میبردن معلمشونم یه خانم جوون بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خانواده اش بگو فرزند شما هنوز آمادگی آموزش تحصیلی نداره.

بهتره اول روی ادب و تربیتش کار کنید.

و با مدیر هماهنگ کن بفرستنش کلاس دیگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

واسه همینه که از اول معلم شدن واسه من نیومده🗿 یجوری میریدم دهنش واسه هفت جد و اباش عبرت میشد

آره 😂من کتکش میزدم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

من چقدر خندیدم😂😂😂😂😂تف ب تربیتش 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اصلا حق داد زدن و بیرون انداختن بچه ها رو نداریم.

من دوستم گرسنش بود یه کیک در اورد یواشکی داشت میخورد معلم ریاضی مون دیدش کلی بد و بیراه گفت ماژیکو پرت کرد تو دیوار ، رفت مدیر و معلم پرورشی رو اورد نصیحتمون کنه تازه از کلاسای بالا تبعیدمون کردن کلاسای پایین که کولر نداشتن بعد شما چرا اصلا هیچ واکنشی ندادی ؟ حق با شما بوده نمیگم ناسزا بهش میگفتیا ولی باید میگفتی از کلاس من برو بیرون

منم عصبی شدم و از کلاس بیرون رفتم ولی مدیر گفته حق داد زدن و بی احترامی به بچه ها رو نداریم.

اینجور وقتا ی چشم غره برو و بگو چیزی گفتی نشنیدم ؟ معمولا تکرار نمیکنن اگه تکرار کرد بگو کلاس من جای دانش آموز مودب ه حتما باید با والدینت بگم بی ادبیتو

از شنبه که رفتی سر کلاس جوری برخود کن که انگار وجود نداره، تکالیف همه رو ببین به غیر از این پسر

با همه حرف بزن به غیر از این پسر

با همه بازی کن به غیر این

خیلی روش اثر میذاره مطمئن باش

من خودم معلمم امتحان کردم جواب میده

ولی اگه مدیر پشتت نیست و پشت خانواده هست سال دیگه از اون مدرسه برو

دوران دبیرستان، ما یه معلم داشتیم، یه بچه ها خیلی  اذیت  می کرد ولی این معلم ما با صبوری و مهربونی، تحمل می کرد، آنقدر که دیگه ما دانش آموزها اعتراض می کردیم چرا چیزی بهش نمی گه.

حالا که چند ساله بچه دار شدم می بینم چطور این معلم به ما درس صبر در برابر بدرفتاری بچه ها داد.

این تربیت که یه معلم می کنه.

عزیزم منم معلم کلاس چهارم هستم و شاگردام پسرن 

این دانش آموز به احتمال زیاد تو خونه زیاد از این لفظ شنیده و براش عادی شده ...پدرو مادرشو بخواه یه جلسه با مدیر و خانوادش و خودتون بزارید ...پسرا کلا خیلی بی ادب شدن من یه مدرسه دولتی هستم ..تو کلاسم خیلی مودب رفتار می‌کنند اما تو راه مدرسه حرفای بد بهم میزنن 

البته نزار والدین دیگه از این جریان مطلع بشن همیشه مشکلات بچه ها رو تو سکوت حل کن و تو هیاهو نباشه چون بعدا از نظر مدیر خودتون میرید زیر،سوال