2777
2789
عنوان

علت قطع رابطه با خانواده شوهر

370 بازدید | 22 پست

از من به خاطر فرق گذاشتن ها.وبی محلی ها وزرنگ بازیاشون.دخالت تو زندگی من و نذاشتن اینکه هیچ اتفاقی از اون طرف بیاد این ور

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرق گذاشتن و توهین

از شما را شوهرت لابد متوجه شده‌.ازمن شوهرم طرف اوناست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

من چون هر بار منو میدیدن میگفتن وای ما فلانی جونو ( جاری کوچیکه) رو خیلی دوست داریم چون همسرم تا قبل ازدواج کسی یادش نبود چی میخوره چکار میکنه از روزی که ازدواج کردیم همش خبرش میکنن بیا فلان چیز و بخور بیا فلان چیز و بخور 

و اینکه تو گلدونی که برام آورده بودن دعا پیدا کردم البته من قطع رابطه نکردم فقط نمیرم و بهونه میارم سرم شلوغه و.....  

من چون هر بار منو میدیدن میگفتن وای ما فلانی جونو ( جاری کوچیکه) رو خیلی دوست داریم چون همسرم تا قبل ...

کمتر رفت وامد به نفع همه هست..ازشون چیزی نگیر ونخور

شوهرم میره

پس مثل شوهر منه..کاش یکم تفکر میکردن

با پدر مادر و‌یک‌خواهر و‌برادرش ارتباط داریم با دوتا خواهر یک برادر نه شیش ماهه قطع ازتباطیم دلیلش هم فتنه انگیزی زن داداشش بین خواهر برادرا بود از حسودی  و عملا با من مشکلی ندارن اون ذعوا هم بین خودش و‌شوهرم بود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

با پدر مادر و‌یک‌خواهر و‌برادرش ارتباط داریم با دوتا خواهر یک برادر نه شیش ماهه قطع ازتباطیم دلیلش ه ...

ما با خواهرش قطع رابطه کردیم مادرش کامل رفت تو تیم دخترش و رسما اعلام میکنه اگه اونجا نمیرین اینجا هم نیاین و پدرشم میگه ارث نمیدم

ما با خواهرش قطع رابطه کردیم مادرش کامل رفت تو تیم دخترش و رسما اعلام میکنه اگه اونجا نمیرین اینجا ه ...

اینایی ک باهاش قطع ارتباطیم ایران زندگی نمیکنن یعنی برادرشوهرم میگف بمیر شوهرم بدون پرسیدن میمرد براش ببین این زنه چ‌فتنه ای کرده ک شوهرم شماره هاشون از گوشیش پاک کرده البته اون برادزشوهرم گاها‌پول‌میفرسته‌برا خانوادش‌ پشت اون میگرن ما‌هم شهر‌دیگیم‌نیستیم‌ک مادرشوهرم‌برامن‌قیافه بیاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم دلم میخوادقطع ارتباط کنم باهام خوب نیستن درحالی که خیلی حرمت همه رودارم فامیلاشون تعریف خوبیه منوکردن خواهرشوهرم شنیده اومده جلوشوهرم وبقیه گفته داشتن تعریف خوبیه زنتومیکردن بعدگفت ازآن نترس که های وهویی داردکه منوجلوشوهرم وخانوادش خراب کنه ازاون روزدلم ازش کبابه