2777
2789
عنوان

علت قطع رابطه با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 22 پست
منم دلم میخوادقطع ارتباط کنم باهام خوب نیستن درحالی که خیلی حرمت همه رودارم فامیلاشون تعریف خوبیه من ...

خوبه توهم میگفته تو این دوره باید از دیوار شکسته وزن سلیطه وحسود ادم بترسه نه های و هو

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیکه مینداختن جواب میدادمبخاطر مرتبی و تمیزی و خوش پوشی اذیتم میکردنقطع کردم و الآن جدالی دارن بخاطر ...

منم جنجال دارم..شوهرم را تیر میکنن رفت وامد کنیم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

سلام گلم

شما تعبیر خواب بلدین؟

میشه خواب منم تعبیر کنید؟

خواب دیدم دنبال خیاط میگردم برای دوخت لباس

یه لباس بشدت گرون میخواستم بدوزم و شماره یه خیاط هم گرفتم که خیلی کارش عالی بود و گرون هم می‌دوخت ولی برام مهم نبود 

درحالی که تو خواب هم مراسمی دعوت نبودم ولی دلم میخواست برا نامزدیم اینو بپوشم

سلام گلمشما تعبیر خواب بلدین؟میشه خواب منم تعبیر کنید؟خواب دیدم دنبال خیاط میگردم برای دوخت لباسیه ل ...

یه کاری بر عهده ات قرار میگیره که تو مدیریتش میکنی و درست انجام میشه

یه کاری بر عهده ات قرار میگیره که تو مدیریتش میکنی و درست انجام میشه

خداروشکر ممنونم

دوست پسرم خواب دیده بود مراسم نشون ما بوده و یه عالمه گل خریده بوده و منو خواهرش کنار جوی آب نشسته بودیم و خار گل هارو جدا میکردیم

تعبیر این چیه؟

البته اینم بگم متاسفانه از هم چند وقتیه جدا شدیم

ممکنه دوباره برگردیم؟

خداروشکر ممنونمدوست پسرم خواب دیده بود مراسم نشون ما بوده و یه عالمه گل خریده بوده و منو خواهرش کنار ...

فکر کنم خواهرش یه سری حرف ها پشت سرت زده.ولی عاقبتت روشنه..