2777
2789

من دیگه از زندگیم خسته شدم شاید فکر کنید خوشی زده زیر دلم اما شوهرم هم خیانت کار نیست هم پرتلاشه  درامدش خوبه هم بچه ننه نیست .اما بداخلاقه و همش سر کاره یکمقدار هم متعصب 

خانوادشم قبلن زیاد اذیتم کردن و خشک مذهبن 

از دستشون افسرده شدم .تو ذهنم میاد طلاق بگیرم ارامش پیدا میکنم 

بچه هم دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی بی مغزه؟احتمالا از دور میبینیم زندگی یکی خوشه اما از درون پوسیده مثل سیب کرم خورده

اونایی که زندگیشون‌ بی نقصه رو میگم بی مغزن طلاق میگیرن 

شما میگی شوهرم بد اخلاقه خب حق داری ولی خب بازم همین ک دست ب زن ندارع و پر تلاشه و معتاد نیست خوبه 

بمون زندگی کن طلاق حالتو خوب نمیکنه

بیا توت فرنگی بردار🍓

یکی از فامیل ها با اقایی اشنا شد و ازدواج کرد که همسرش جدا شده بود یکسال قبل الکی هم جدا شده بود همین انگار خوشی زده بود زیر دلش تا فهمید اینا ازدواج کردن پدر این بنده خداهارو در اورد که اونو طلاق بده من میخوام برگردم و فلان اینقدر اذیتشون کرد که چی مرده هم میگفت اگر میخواستی طلاق نمیگرفتی حالا که من ازدواج گردم و زندگی توبی دارم اومدی زندگیمو زهر کنی خلاصه از این خانوم فامیل ها بچه دار هم شده بود و زندگی خیلی عالی داشتن اینقدر اومد و جنجال کرد که اون مرده بنده خدا سکته کرد از حرص و جوش و فوت کرد بنده خدا😔

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یکی از فامیل ها با اقایی اشنا شد و ازدواج کرد که همسرش جدا شده بود یکسال قبل الکی هم جدا شده بود همی ...

اما من معتقدم هیچ کس الکی نمیره شاید بره طرف سرش به سنگ بخوره که این مشکل که گفتی پیش میاد

هیچ زندگی ای به خودی خود همه چی تموم نیست، هر زندگی ای که به خوبی داره پیش میره گشت‌ هزارتا گذشت و تلاش و فداکاری هست 

وقتی کلیت زندگی درسته، ی جاهایی باید گذشت ی جاهایی باید تلاش کرد برای خوب شدن ی جاهایی باید جنگیدن برای بدست آوردن 

طلاق راه حل زندگی خوب حداقل برای شما نیست 

اما من معتقدم هیچ کس الکی نمیره شاید بره طرف سرش به سنگ بخوره که این مشکل که گفتی پیش میاد

نمیدونم واقعا من تو زندگی اونا نبودم فقط چیزی که دیدم گفتم هیچکس از دل بقیه خبر نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هیچ زندگی ای به خودی خود همه چی تموم نیست، هر زندگی ای که به خوبی داره پیش میره گشت‌ هزارتا گذشت و ت ...

ممنون اره راست میگی تو این موقعیت دلم میخواد یکی دلمو به زندگی گرم کنه مثل حرفای شما 

خسته شدم بس خودم الکی مثبت فکر کردم