2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم گفتم

263 بازدید | 20 پست

سرهرچی با شوهرم قهر میکنه که حرفشو به کرسی بنشونه

شوهرم به من زنگ بزنه قهر میکنه چرا به من نزدی

برای من کادو بگیره قهر میکنه چرا به مادرت نخریدی

دعوت کنه بگیم قراره بریم یجا دیگه قهر میکنه

من با پدرشوهرم گرم بگیرم قهر میکنه که شوهر منه چرا باهاش صمیمی میشی چیه همش عشوه میای جوابشو ندادم

آخرین بار که قهر کرد برگشتم گفتم چقدر خودتونو چص میکنین بسه دیگه 

حالا ول نمیکنه که بمن توهین کردی

حرف بدی زدم؟خسته شدم آخه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی نمیگفتی فقط دیگه اهمیت نمیدادی انگارنه انگار وجود داره باهم بگید بخندید خرف زد جواب بدید نزد انگارنه انگار اگر هم اعتراض میکرد که به من محل نمیدید و...میگفتید شما همیشه همینجوری ای ماعادت داریم اخلاقتون اینجوریه دیگه حرف نمیزنی مگه غیرعادیه،کلا باید نشون میدادید قهرش براتون عادی شده بدون توهین کسی که قهرمیکنه بهش اهمیت بدی بدترمیکنه 

وبله توهین کردی بهتر بود بارفتارت نادیدش میگرفتی نه انقدر تهاجمی😅

چیزی نمیگفتی فقط دیگه اهمیت نمیدادی انگارنه انگار وجود داره باهم بگید بخندید خرف زد جواب بدید نزد ان ...

برای شوهرم عادی نمیشه از ترس مادرش تو جمع پیشم نمیشینه باهام صمیمانه حرف نمیزنه تا خانوم ناراحت نشه

رفیق مدرست نیست که این ادبیات به کار ببری عزیزم

رفیقش نیستم که دم به دقیقه قهر یعنی چی آخه 

باور کن دقت کردم تو مهمونی شوهرم همش حواسش به اینه دور مامانش بپلکه تا قهر نکنه

تاحالا نوشتنشو ندیده بودم😅

بهتر بود میگفتی بهش

مگه من نسبت به شما حسادت میکنم 

چون شما رو دوست دارم

چرا شما به من حسادت میکنید

میگفتی این رفتارها براندازه شما نیست میگفتی شما مشالله سنی ازت گذاشته باید تازه من باید از شما کارهای خوب یاد بگیرم ولی با این رفتارها نظرم نسبت به شما همه چیز عوض میشه