2777
2789
عنوان

تازه قدر شوهرمو می‌دونم کلا میگم

1112 بازدید | 49 پست

از همه لحاظ 

مردای بیرون همه وحشی و کثافتن    

خدایی ازهمه لحاظ خوبه محبت نداری ها مثلا بگم محبت کلامی و.. 

ولی خدایی از همه لحاظ دیگه خوبه 

حیف قدرشو ندونسدم تا الان  خب اونم رفتارهای تند داشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکرکاش شوهرمنم قدرمومیدونست ولی حیف... ک درگیردادگاهیم چقدرکوتاه اومدم باهاش

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

مشکلتون چیه

رفیق باز بی مسئولیت بی تعهد اعتیاد 2سال ونیم  عقدیم پول نداره ولی محبت کلامی داشت مهربون بود ودست دلباز بود درحدتوانش خرج میکرد گهگاهی 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

عزیزم ۹۰درصد مردهای ایرانی محبت کلامی ندارن،مهم اینه که در عمل خوب باشن،مثلا همسر من هیچ وقت کلامی نمیگه دوست دارم ولی با حمایتاش،تحویل گرفتنم تو جمع و خیلی چیزای دیگه بهم ثابت کرده دوستم داره

اینم بگم از نظر جنسی سرد بود بخاطر همین هم ناسازگاری میکردم الآنم سرده ها ولی خب الان چشمام باز شده

داخل چای و دمنوش براش جنسینگ بریز هرروز بده بخوره بعد دوسه هفته جواب میگیری

سلامتی و خوشبختی دخترم
رفیق باز بی مسئولیت بی تعهد اعتیاد 2سال ونیم عقدیم پول نداره ولی محبت کلامی داشت مهربون بود ودست دل ...

شوهر من برعکسه 

به شدت مسئولیت پذیره مثلا تو خونه به هیچی دست نمیزنه ها بچه داری صفر اصلا دست ب بچه ها نمیزنه و برسه کمک 

بازی می‌کنه باهاشون 

ولی محبت و رابطه صفر 

در کل کارایی کرده که الان فکر میکنم همیشه میگم هزار برابر محبت کلامی برام جلو اومده 

بچه داری