2777
2789
عنوان

تازه قدر شوهرمو می‌دونم کلا میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 49 پست
عزیزم ۹۰درصد مردهای ایرانی محبت کلامی ندارن،مهم اینه که در عمل خوب باشن،مثلا همسر من هیچ وقت کلامی ن ...

مهم عمل عزیزم من شوهرم کلامی محبت داشت جنسیم مشکلی نداشت ولی... 😔

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

همه مردا بیرون کثیف هستن شوهر تو فقط سالم ؟؟؟؟ یعنی مردای ما ک بیرون هستند کثیف هستند فقط مال تو خوب ...

نگفتم کثیف 

گفتم کثافت و وحشی 

ای کاش بدونی منظورم چیه تا الکی گارد بگیری

هر مردی واس زن خودش خوبه ولی اینجا دیدیم مردارو چجورین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من برعکسه به شدت مسئولیت پذیره مثلا تو خونه به هیچی دست نمیزنه ها بچه داری صفر اصلا دست ب بچه ه ...

قدرشو بدون محبت کلامی هم حتما بلدنیست توفضایی بزرگ شده ک یادنگرفته

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

محبت کلامی میخای چیکار انقد با مردای گرگ صفت سروکله زدم که دود از کله م بلند میشه

اکثر مردا گرگن تو جامعه و فقط به چشم ابزار جنسی نگاه میکنن به زن

لعنتیا چیزایی دیدم از مردای دور و برم که باید یه نون بخورم و صدتا صدقه بدم که حداقل تو خونه خودمم و شوهرم بالاسرم و محتاج کسی نیستم فقط/همین

شوهر منم کلامی و جنسی افتضاحه ولی مسئولیت پذیره خیلی...

البته ایرادگیر هم هست ولی دیگه خودمو میزنم به کری

دوتا بچه دارم دیگه الان وقت این نیست فک کنم چه عیب هایی داره

به خوبی هاش فکر میکنم الحمدلله راضی م

حیف تا الان ندونستم البته اونم خب رفتارش فرق داشت ولی خب بلاخره همه کامل نیستن

خوبیاش هروز ببین اون بیرون چیزایی هست ک روزی هزاربارشوهرتومیزاری روسرت

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

شوهر منم کلامی و جنسی افتضاحه ولی مسئولیت پذیره خیلی...البته ایرادگیر هم هست ولی دیگه خودمو میزنم به ...

اره وقتی بچه داری باید چشمتو رو خیلی چیزا ببندی حداقل اون مرد بابای بچه هست و دلسوز بچه 

تو این دور و زمونه کی جز بابای بچه برای بچه دلسوز و خیرخواهه  حالا شوهر خوبی هم نبود نبود دیگه چه میشه کرد

نگفتم کثیف گفتم کثافت و وحشی ای کاش بدونی منظورم چیه تا الکی گارد بگیریهر مردی واس زن خودش خوبه ولی ...

وقتی هر مردی برا زن خودش خوبه پس شوهر شما هم برا بقیه همون وحشی بیرونیه😂

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم