2777
2789
عنوان

تازه قدر شوهرمو می‌دونم کلا میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 49 پست
ولی چی....

رفیق بازی، بی مسئولیت دوسال ونیم عقدیم خونه نگرفت بخاطررفیقاش ولم کرد والان همون رفیقا معتادش کردن و تعهدی نداره 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفیق بازی، بی مسئولیت دوسال ونیم عقدیم خونه نگرفت بخاطررفیقاش ولم کرد والان همون رفیقا معتادش کردن و ...

اخ عزیز دلم،خدا برزگه انشالله خودش گره از کارت باز کنه

همسر منم شوهر خیلی خوبیه ازش راضیم ولی در نظرم شوهرای بقیه وحشی نیستن 😂🙄

مببینی توروخدا🙄مبارکت باشه به شوهر ما  چیکار داری نشسته ی گوشه داره نون و ماستش و میخوره 😂

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

مببینی توروخدا🙄مبارکت باشه به شوهر ما چیکار داری نشسته ی گوشه داره نون و ماستش و میخوره 😂

😂😂😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اخ عزیز دلم،خدا برزگه انشالله خودش گره از کارت باز کنه

ممنونم عزیزم کاش تغییرمیکرد کاش مث ادم رفتارمیکرد

شوهر من برعکسه به شدت مسئولیت پذیره مثلا تو خونه به هیچی دست نمیزنه ها بچه داری صفر اصلا دست ب بچه ه ...

خخخ چی میگی ،اینا تعریفه یا بدگویی؟کار خونه کمک نمیده،بچه داری صفر محبت صفر ،

بهش فرصت بده ولی اگه مدونی درست نمیشه لطفا خودتو خروم نکن قشنگم

باورکن داغونم کردمن ازدواج دومم تقریبا دیگ 3سال عقدیم خونه نگرفت رفیق بازی بی مسئولیت اعتیادو... تواین جندماه ک درکیردادگاهیم چقدرباهاش کناراومدم اخرش گفت ابروموجلورفیقام وخانوادم فامیل بردی انتظارداری برت گردونم گفتم باچ اعتمادبنفسی اینومیگی هیچیی نداری بازمنم خواستم جدانشم چندماه ولم کرد هرچی صبرکردم بیادسراغم نیومد منم رفتم شکایت چون زنگ میزدن ب بابام نمیخوادش

خب چیش خوبهجنسی سردهمحبت نمیکنهخب خوبیش چیه؟

خوبیش اینه تلاش می‌کنه خیلی می‌بره می‌گردونه هیچوقت تو خونه وسایل تموم نمیشه همیشه خرید میکنیم 

خونه خریده ماشین خریده واسم طلا 

جلو دیگران خوب حرف میزنه حمایت می‌کنه 

سردی جنسی اینطور نیست که سالی یک بار رابطه باشه بلاخره هست هر هفته چندبار ولی خب تایم کم و مدل ضعیف یه جوریه که حس میکنم کلا اهل جنسی نیست 

محبت هم در حد عزیزم هراز گاهی میگه اونم دیر ب دیر یعنی مدلش همینه 

هرجا میگم میگن شوهر ماهم همینه یعنی خیلی کم دیدم زبونی خوب باشم شوهرشون

وقتی هر مردی برا زن خودش خوبه پس شوهر شما هم برا بقیه همون وحشی بیرونیه😂

نه واقعا شوهرمو ندیدم واس کسی وحشی بازی در بیاره هیچ جوره ندیدم 

جدیدا خیلی بیرون میرم تنهایی میبینم واقعا مرداد اصلااا و ابدا درست رفتار نمیکنن یا رفتاراشون خیلی مریضه 

نه همه مردا ولی خب 

خخخ چی میگی ،اینا تعریفه یا بدگویی؟کار خونه کمک نمیده،بچه داری صفر محبت صفر ،

دیگه  شوهرم می‌ره ده شب میاد میگم یعنی بچه داری نمیکنه 

خونه هم وقت نمیشه کمک کنه محبت کلامی هم خیلی کمه 

در کل منظورم اینه که هرکس خوبی و بدی داره اینم خب بدیاشه ولی خوبیش خیلی بیشتره و با ارزش ترع