2777
2789
عنوان

مادرم اصلا کمکم نمیکنه

123 بازدید | 6 پست

من از مادرم توقع دارم شادی الان خیلی ها بگن کارت اشتباهه اما مادرم مثل بقیه مادرا مادری نکرد برام حوای منو زیاد نداشت. 

همش تو پارکاس با خواهرم همش دنبال حرف وحدیثه مدام دغدغه اش اینکه کدوم از بچه های مدرسه به خواهرم چی گفتن بره جنگ و دعوا. 

مدام خاله زنک بازی 

عروسی خواهر زاده شوهر خالم یه شهر دور دعوت شده میخواد فردا بره شهرشون با خاله هام بره یه شهر دیگه عروسی. 

من بخاطر مادرم دوبار مهمونیمو کنشل کردم میخواستم عممو دعوت کنم اما چون فامیل باباممه اهمیت نمیده اما بخاطر فامیلا خودش مارو جر میده.  

اصلا یه زنگ نزده ببینه من در چه حالی. ام با یه بچه کوچیک هر وقتم کمکی کرده اتقد منت گذاشته مدام گفته من مریضم دکتر گفته خطر ناکه مدام میناله برای من اما همش تو پارکاس 

مجردم بودم اصلا برای خونه زندگی و ما وقت نمیذاشت مدام دنبال اینه که فامیلا بابام چی گفتن چیکار کردن مثل هیلی از مادرای دیگه تو باغ نبود همش تو حاشیه و جنگ و دعوا الل تللی بود بعنوان مادر اصلا خوب نبود برای هیچکدوم از ما بچه هااش

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

مامان‌تون شخصیت بالایی ندارن متاسفانه

کلا دنبال پیشرفت و رشد نیستن..

الان سوال شما چیه؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول درمورد کمک تو بچه داری واقعا اینکه بچه دار میشین از زمین و زمان توقع دارید مسخره‌ست! نمیتونید نیارید میارید هم فقط و فقط از شوهرتون انتظار داشته باشید. مادرت بد یا خوب بچه‌داریاشو کرده.

درمورد مهمونی هم فقط عمه‌یا عمه‌هاتو دعوت کن چیکار به مادرت داری میاد یا نه! 

منم والله مهمونی و عروسی دعوت بشم دوست دارم با خواهرام برم و بقیه چیزارو کنسل میکنم! 

از همین دو مورد مشخصه شما هنوز مستقل نشدی و شخصیت وابسته ای داری گلم.

روی خودت کار کن 

تو الان خانواده‌ی خودتو داری! شوهر و بچع! پس مستقل باش!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مامان‌تون شخصیت بالایی ندارن متاسفانهکلا دنبال پیشرفت و رشد نیستن..الان سوال شما چیه؟!

دقیقا همینایی هست که گفتین سوال ندارم دلم میخواست اینجا حرف دلمو بگم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
دقیقا همینایی هست که گفتین سوال ندارم دلم میخواست اینجا حرف دلمو بگم

درسته

فکر کردم ادامه داره تاپیک‌تون و چیز دیگه‌ای هم میخواین بگین..

حق داری عزیزم که ناراحت باشی ازش..

اینکه یک مادر میتونه کلی تاثیر بذاره روی فرزندش، روی زندگیش، روی آینده،اش، حقیقتیه که وجود داره!

فقط تا میتونی از آدم‌هایی که دوست‌شون داری و برات مفیدن، کمک بگیر..

کلا مامانت رو دیگه شریک تصمیم گیری‌هات و زندگیت و کمک به کارهات ندون...

ببخشید که اینو میگم، ولی مامان‌تون میتونه زندگی نوه‌اش، که دختر شما باشه، رو هم تحت تاثیر قرار بده!

بیخیالش شو و با دختر گل‌تون زندگی کنین و عشق کنین و برای دخترت مادری کن🫶❤️

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)