2777
2789
عنوان

سوال من و جواب بی پروا همسرم لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرمردی این اتفاق براش پیش میاد یکی ب خودش میاد و تلنگرمیشه براش یکی ادامه میده

شوهرت خودش ابرازپشیمونی میکنه و جواب خیلی خوبیم بهت داده و توباید تحسینش کنی و بخاطر حرفای الانش خوشحالم باشی

نه اینکه حال خودتو بدکنی و به زندگی وشوهرتم منتقلش کنی

اول اینکه اصلا نباید سوال میکردی عزیزم!حالا ک فرصت دادیو و ۱۰ سال گذشته بزار تو گذشته بمونه!زندگی کن و لذت ببر خیانت ها همیشه فاش میشن خودتو درگیرش نکن،یکی نخاد بمونه شما یه ملکه همچی تموم هم باشین میره!کسی ک بخاد بمونه کنیز هم گیرش بیاد خودش براش یه تاج درست میکنه و اونو ملکه زندگیش میکنه!

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

[QUOTE=401762338]کلا تغییر کرده ولی زخم رو دلم پاک نمیشه نمیدونم چرا همش تو گذشته زندگی میکنم خدا نصیب هیچ  

این زخم از اوناییه که حتی بعد از بسته شدن، جای بخیه‌ش می‌مونه درد الانت از رفتار امروز شوهرت نیست، از رداحساسی همون اتفاق قدیمیه که امنیتت رو شکسته بود. شما ضعیف نیستی فقط قلبی داری که بعد از شکستن دیرتر دوباره اعتماد می‌کنه. اما واقعیت اینه که اون اتفاق گذشته‌ست و زندگی الان جلوی شناست نه پشت سرت اگر امروز مردت تغییر کرده ثابت‌قدمه و پای زندگیه می‌تونی کم‌کم این زخم رو با خاطره‌های جدید و خوب کمرنگ کنی. شما  قربانی نیستی فقط ادم زخم خورده ای هستی که در مسیر خوب شدن قرار گرفت

استندبایِ حاجی🙌🏼