2777
2789
عنوان

کیا جدیدا سزارین کردین

150 بازدید | 14 پست

دوستان جدیدا سزارین داشتین مخصوصا تو شیراز میزارن از پمپ درد استفاده بشه تو سزارین من شنیدم نمیزارن دیگه به خاطر بچه که  میگن دارو از طریق شیر روش اثر میزاره

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا دردی نداره که بخوای پمپ درد بگیری

با شیاف حله

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که خیلی اذیت شدم البته سز دومی رو اولی بهتر بودم

من یه بار سزارین شدم

فقط شب اول شیاف گذاشتم

همین

درد نداشتم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
وای اره اولی بهتره دومی و سومی وحشتناک درد داره البته فقط تا ۶ روز خوب خوب میشی آستانه درد هر کی فر ...

شما سومی انجام دادی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوتا سزارین داشتم اخ نگفتم دردم نداشتم نهایتش یه شیافه. سختیشی انژیکت سرم بود

خوش به حالت حتمادکترت و بیمارستانت خوب بوده اولی خوب بودم دومی دکترم تازه کار بود نابودم کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تازگی سزارین کردم،تو بیمارستان دولتی،ولی شیراز نه،...تخت بغلیم از پمپ درد استفاده کرد،ولی خیلی درد داشت،میگفت تاثیر چندانی نداره...من خودم شیاف دیکلوفناک،واقعا تاثیر داشت

من تازگی سزارین کردم،تو بیمارستان دولتی،ولی شیراز نه،...تخت بغلیم از پمپ درد استفاده کرد،ولی خیلی در ...

ممنون عزیزم مگه هرکی از پمپ درد استفاده کنه دیگه شیاف نمبتونه استفاده کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پمپ درد نمی‌خواد عزیزم استرس نداشته باشه  درد داره ولی با مسکن حل میشه  احساس میکنم خیلی این روزا فکرو خیال داری به چیزی فکر نکن  بگذار این چند هفته بگذره بعدا به این روزا میخندی که چرا. این قدر خودتو اذیت کردی.  

پمپ درد نمی‌خواد عزیزم استرس نداشته باشه درد داره ولی با مسکن حل میشه احساس میکنم خیلی این روزا فک ...

خیلی داغونم خواهر بخدا شب و روز ندارم به اجبار روزمو شب میکنم که فقط بگذره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40