2777
2789

سلام دوستان 

اول از هر چیزی دعا میکنم هیچکدومتون حال روز الان منو هیچ وقت تو زندگیتون نداشته باشین 

دوستان خیلی گرفتارم الان دو ماهه گره بدی افتاده توی زندگیم لطفا خواهش میکنم ازتون در حقم دعا کنید شاید خدا دعای شما رو بشنوه و گره از این بستگیهام باز کنه 

لطفا خواهش میکنم اسمم زینبه فکر کنید در حق خواهر کوچیکه خودتون دعا میکنید التماس دعا دارم خیلی محتاج به دعاتون هستم 

ممنونم از دل مهربونتون🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

حالت خوبه 

امیدوارم خدا گره از مشکلاتت باز کنه زینب جان خیلی ناراحت شدم برات واقعا وقتی میبینم همجنسام اینجوری ناراحتن خیلی ناراحت میشم از ته ته دلم برات دعا میکنم مشکلت خل بشه و بیای اینجا با خوشحالی برامون تعریف کنی .

از خدا بخواه لطفا من دیروز یه مشکل بزرگ داشتم صبح نشستم کلی با خدا حرف زدم و گریه کردمو خواستم که مشکلمو حل کنه عصر مشکلم حل شد در عین ناباوری  الهی قربونش برم خیلی بزرگه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

سلام عزیزم حالت خوبه امیدوارم خدا گره از مشکلاتت باز کنه زینب جان خیلی ناراحت شدم برات واقعا وقتی می ...

سلام قربونت برم عزیزم ببخش ناراحتت کردم گلم 🌹

اینکه احوالمو پرسیدی یه صحنه بغضم گرفت آخه خیلی وقته هیچکی حتی حالمو نپرسیده مشخصه دل مهربونیت داری امیدوارم این دل مهربونیت هیچ وقت غم نبینه ...بنده خوب خدایی ❤️

برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم انشالله هرچه که خیره برات اتفاق بیافته لطفا شما هم برای سلامتی ...

ممنونم آبجی 🌹چشم بروی چشمم  حتما وقتی که عصری قرآن بخونم همتون دعا میکنم

سلام قربونت برم عزیزم ببخش ناراحتت کردم گلم 🌹اینکه احوالمو پرسیدی یه صحنه بغضم گرفت آخه خیلی وقته ه ...

خدانکنه من قربون دلت برم که انقدر نازکه .

مهم نباشه برات مهم خداس که حالتو بپرسه راستش بنده خوبیم نیستم گناه کارم ولی تو عمرم تا به حال نه کفر گفتم نه بد کسیو خواستم همیشه هم دستم رو به آسمونه و برای بقیه دعا میکنم و رابطم با خدا خوبه برات ویژه دعا میکنم که گره از مشکلت وا بشه عزیزدلممممممم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خدانکنه من قربون دلت برم که انقدر نازکه .مهم نباشه برات مهم خداس که حالتو بپرسه راستش بنده خوبیم نیس ...

زنده باشی عزیزم ❤️ یه دنیا ممنونم ازت خدا خوبیها رو سر راهت بزاره 🌹

زنده باشی عزیزم ❤️ یه دنیا ممنونم ازت خدا خوبیها رو سر راهت بزاره 🌹

قربونت برم عزیزم انشالله و همچنین برای شما .

بیصبرانه منتظرم که بیای اطلاع بدی که مشکلم حل شده و منم با خبر کن که حالم خوب بشه