2777
2789
عنوان

یه وکیل بیاد برای رضا خدا مشاوره بده

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میترسم یازده ملیون پول کارشناس بدم اعتراض بزارم ولی ب جایی نرسم

با خود اون که تصادف کردید اگر ممکنه مجدد صحبت کنید 

با هم صلح و سازش کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
برو دفتر خدمات قضاییبگو میخام اعسار از پرداخت محکوم به برنم مدارکی که جم کردی با خودت ببرخودش راهنما ...

هیچ مدرکی ندارم

فقط رای کارشناسی ک ب نفع ما بود

این مبلغ هم بین خودمون بوده ک شاکی گفت بیا پنجاه تومن بده

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
با خود اون که تصادف کردید اگر ممکنه مجدد صحبت کنید با هم صلح و سازش کنید

با همون صحبت کردم نیم ساعت فقط گریه کردم التماس کردم میگه پول خرج موتورم وموبایلم شده چهل تومن بهم بدین

تلاشتون بکنین ...با قاضی هم صحبت کنین انشالله درست بشه

والا ما بوشهر هستیم

قاضی ما خیلی متاسفانه بد هست اصلا اجازه ی حرف زدن نمیدادفقط میگفت اعتراض دارید برید بزارید