2777
2789

بخاطر تصادف غیر عمد باید پول خسارت بدیم ب شاکی

موتوری از پشت زده خودشم قبول داره ولی لج کرده چراسر صحنه نموندین چون ما شرایط نداشتیم سر صحنه وایسیم

خلاصه میکنم

اعتراض گذاشتیم هیئت سه نفره اومد ب نفع ما تموم شد اون اقا رفت اعتراض گذاشت ب نفع ایشون شد

بعدم گفتن اگه میتونید رضایت شاکی رو جلب کنید شاکی هم میگه پنجاه ملیون بده بکشم کنار 

حالا ما نمیدونیم پول جور کنیم بدیم ب این اقا یا اعتراض بزاریم چون واقعن میدونیم بی گناهیم واین اقا از پشت زده تنها اشتباهمون نموندن سر صحنه بوده

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

الان بهمون گفتن برید استشهاد محلی بنویسن بزارید رو پرونده ک توانایی مالی نداریم ب نظرتون استشهاد الان تاثیری داره اخه الان بعد اعتراضی ک گذاشته همه چیز ب نفعش شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرونده نیاز به بررسی بیشتر داره خصوصا نظریه کارشناسی و کروکی پلیس و دوربین های در محل و نوع برخورد وسیله 

به هر حال پرداخت خسارت با بیمه س نگرانی شما از چه بابت هست ؟

پرونده نیاز به بررسی بیشتر داره خصوصا نظریه کارشناسی و کروکی پلیس و دوربین های در محل و نوع برخورد و ...

اون زمان ماشین ما بیمه نبود وگرنه الان یه کوپن بهش میدادیم راحت میشدیم

متاسفانه اون قسمت هیچ دوربینی نیست

مجدد ملزم به اعتراض هستش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
پرونده نیاز به بررسی بیشتر داره خصوصا نظریه کارشناسی و کروکی پلیس و دوربین های در محل و نوع برخورد و ...

والا کارشناس سه نفره اومد گفت خیلی واضحه ک مقصر موتوری بوده

ولی پنج نفره ب نفع موتوری رای داد

اصلا انگار هر دفعه اون کسی ک اعتراض میزاره وپول کارشناس میده ب نفعش تموم میشه

اون زمان ماشین ما بیمه نبود وگرنه الان یه کوپن بهش میدادیم راحت میشدیممتاسفانه اون قسمت هیچ دوربینی ...

به هر حال پرداخت خسارت ممکنه درصدی از تقصیر با راکب باشه 

مثل عدم استفاده از کلاه ایمنی . عدم رعایت فاصله طولی و غیره 

به هر حال باید بررسی بشه 

وکیل نیستم که ولی این موضوع کاملن واضح 

مورد اول اشتباه کردین 

مورد دوم ک ۵۰ تومن خواسته اعتراض بزنید شاید کمش کنن

اگه کم نشد باهاش صحبت کنین قسطیش کنن

اسی چقدر بی خیالید

شوهر من از پشت زد به ی ماشین خسارت زیادی نداشت

راننده هم کلن نبود ..شماره زدیم به شیشه

که تماس بگیرید ..بعد یکساعت برگشیم ینی زنگ زد 

پلیس اومد و کارشناسی گفت۵ تومن هزینه داره

ولی ۲ تومن هم نبود ..خلاصه شوهرم با صاب ماشینصحبت کرد

گفت آشنا دارم میخوای ببریم اونجا هر چقدر گفت 

اونم قبول کرد ..کلن شد ۱ ملیون ۸۰۰

و تموم شد رفت...الانم شما داری چوب کارتون میخورید

باید میموندی حالا مقصر هر طرفی که باشه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

به هر حال پرداخت خسارت ممکنه درصدی از تقصیر با راکب باشه مثل عدم استفاده از کلاه ایمنی . عدم رعایت ف ...

خوب کی باید بررسی کنه وقتی هیچ دوربینی چیزی رو ثبت نکرده

میترسم اعتراض بزارم وراه ب جایی نبرم

چرا ترس 

بالاتر از سیاهی رنگی نیست عزیزم 

شما باید تا جای ممکن از حقوقتون دفاع کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وکیل نیستم که ولی این موضوع کاملن واضح مورد اول اشتباه کردین مورد دوم ک ۵۰ تومن خواسته اعتراض بزنید ...

بله میدونم داریم چوب وتاوان کار خودمون رو میدیم