2777
2789
عنوان

یه وکیل بیاد برای رضا خدا مشاوره بده

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 40 پست
اخه وضع مالی انچنانی ندارماین اقا هم انگار اشنا وپارتی داره

انشالله که راهی به جایی نبره 

شما فعلاً کوتاه نیایید 

اون پارتیش بنده هست 

شما خدا را دارید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که راهی به جایی نبره شما فعلاً کوتاه نیایید اون پارتیش بنده هست شما خدا را دارید

من توکلم ب خداست

بخدا نمیدونم چکار کنم

حالا میرم استشهاد میزارم

فقط نمیدونم باید ببرم مستقیم ب قاضی بدم یا بدم دفتر الکترونیک ک سیستمی کار انچام بشه

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
یعنی استشهاد رو باید بنویسم ببریم دفترالکترونیک قضایی

بله ..پسر آبجی منم تصادف کرد زد به ی موتوری 

خلاصه ۴۰۰ ملیون زدن واسش

البته بعد ۲ سال با کلی اعتراض برو بیا کمش کردن شد ۴۰۰

الانم قسطی کردن 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بله ..پسر آبجی منم تصادف کرد زد به ی موتوری خلاصه ۴۰۰ ملیون زدن واسشالبته بعد ۲ سال با کلی اعتراض بر ...

خوب اون زده ب موتوری

ما موتوری سر پیچ از پشت زده ب ما

ولی ب شدت ادم بی خدایی هست پول میخواد

من توکلم ب خداستبخدا نمیدونم چکار کنمحالا میرم استشهاد میزارمفقط نمیدونم باید ببرم مستقیم ب قاضی بدم ...

همون از طریق خدمات قضایی باید مجدد اقدام کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ممنون عزیزم

موفق باشید جانم 

چهار قل هر سوره پنج بار بخونید 

پنج بار هم آیت الکرسی 

انشالله خیره براتون 

خوب اون زده ب موتوریما موتوری سر پیچ از پشت زده ب ماولی ب شدت ادم بی خدایی هست پول میخواد

فرقی نمیکنه ..باید درهواست اعسار بزنی 

ینی توانایی مالیت خوب نیست شرایط پرداخت یکجا نداری

دادگاه شرایط میسنجه بر اثر اون قسطیش میکنن

موفق باشید جانم چهار قل هر سوره پنج بار بخونید پنج بار هم آیت الکرسی انشالله خیره براتون

انواع واقسام نذر ونیازها رو انجام میدم بخدا خودش کمک کنه

فرقی نمیکنه ..باید درهواست اعسار بزنی ینی توانایی مالیت خوب نیست شرایط پرداخت یکجا نداریدادگاه شرایط ...

خوب یعنی الان من رو رای کارشناس ک ب نفع اون اومده باید چکاری انجام بدم

برم استشهادبزارم ک توانایی مالی ندارم؟

بعدم اسی جون ...اون پول خوردن نداره جایی به ی شکلی پسش میده

بله چون من شوهرم اصلا دروغ نمیده ما از خدا خیلی میترسیم اصلا اهل دغل ودروغ نیسیتم میگه بخدا ازپشت زد بعدم پیاده شدم دیدم حالش خوبه اومدم خونه

خوب یعنی الان من رو رای کارشناس ک ب نفع اون اومده باید چکاری انجام بدمبرم استشهادبزارم ک توانایی مال ...

حکم از کدوم دادگاه صادر شده؟؟شورای حل اختلاف یا دادگاه خانواده یا دادگاه کیفری بوده