2777
2789
سردرگمم کلافم ماه پیش اقدام داشتیم نشد این ماه اقدام کردیم اصلا نمیتونم چطور تا موعدم صبر کنم ببینم شدم یا نه از طرفی جنسیت براش مهمه ی خانمی میگه ی پودری دو ماهه میدم صدرصده میخوام ایندفعه اگه پریود شدم اینو بگیرم بنظرتون بهش اعتماد کنم یا فقط زمانو از دست میدم شوهرم اصلا صبر نداره اینجوری خیلی اذیت میشم دلم میخواد زودتر این روزا بگذره

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمایش دادم مشکلی نداشتم پریودم منظمه عفونت اینا ندارم چند ساله طبیعی جلوگیری کردم حتی یدونه قرصم نخوردم فکر کنم باید سونو بدم

شوهر منم گیر داده بچه دوم بیار 

من اولین بارداریم بارداری سختی داشتم و زایمانمم خیلی بد بود الان واقعا دلم به بچه نیست انگار خسته و کلافه ام ولی هرروز میگه 

به مامانا رفته گفته

خسته شدم از کاراش 

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
دکتر میری؟یروز درمیون باید رابطه داشته باشی و بعد رابطه بلند نشی تا زودتر عمل کنه

واسه جنسیت؟ نه نرفتم فقط واسه ازمایشای پیش بارداری رفتم ک اوکی بودم.

این ماه صبح روز ۱۴ و باز ۱۴ ساعت بعدش و باز یک روز بعدش اقدام داشتیم دو روز کیتم مثبت بود امروز دیگه حوصلم نکشید بزنم از اقدام بدم میاد واقعا حوصله ندارم دیگه کاش الان ماهای اخرم بود😞

واسه جنسیت؟ نه نرفتم فقط واسه ازمایشای پیش بارداری رفتم ک اوکی بودم.این ماه صبح روز ۱۴ و باز ۱۴ ساعت ...

یاخدا هنوز باردار نشدی ماه های اخرو میخوای😅😅😅😅😅😅😅

اره واسه جنسیت به خوده دکترت میگفتی راهنماییت میکرد

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
شوهر منم میمیره برا پسر اینقدر تلاش کردیم نشد دیگه بیخیال شده با حسرت به پسربچه ها نگاه میکنه

بچه نداری ؟

منظور از تلاش چیه دکتر و رژیم منظورته؟