2777
2789
عنوان

مهاجرت بدون عشقم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 107 پست
دوستم فوت کرد شرایط روحیم خوب نبود

گمون نمیکنید برای بازیابی حالتون مسافرت نیاز داشتید تا مهاجرت؟!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یک ماه قبل از مهاجرت خونه رو ترک کردی؟ چرا؟ بعدم چی مهمتر از زندگیت بود که تنها رفتی؟

دوستم فوت کرد تو خونه خودمون نمیتونستم اونجا بمونم حال روحیم خوب نبود

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگار میخواستم از شرایط فرار کنم اما تنهایی عذابم میده

بدون هیچ هدفی مهاجرت میکنی 

وقتی ازدواج میکنید مسئول زندگی یکی دیگه خم هستید بنده خدا شوهرت

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اماراتکارش اینجا بود خیلی طول میکشید قصدشم نداشت

کارش اینجا بود یعنی خودتم این جایی جمله بندیت را درست کن زود معلوم نشه الکی میگی

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

داستانت زیادی بی دلیله، تنها دلیلی که تو بخاطر دوستت خیلی سریع رفته باشی و شوهرت ممنوع خروجت نکرده باشه اینه که خودت کشته باشی فرار کنی 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
گمون نمیکنید برای بازیابی حالتون مسافرت نیاز داشتید تا مهاجرت؟!

با ویزای دیدار اومدم ک مدتی بمونم و برگردم 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

داستانت زیادی بی دلیله، تنها دلیلی که تو بخاطر دوستت خیلی سریع رفته باشی و شوهرت ممنوع خروجت نکرده ب ...

شوهرم ممنوع خروجم کنه؟😂مگه من مثل توام تمام اختیاراتم دست شوهرم باشه

کارش اینجا بود یعنی خودتم این جایی جمله بندیت را درست کن زود معلوم نشه الکی میگی

چیمیگی عقب مونده برو بیرون از تاپیک من 

من تاپیک زدم درد و دل کنم نه که به شر ورای تو گوش بدم

دوستم فوت کرد تو خونه خودمون نمیتونستم اونجا بمونم حال روحیم خوب نبود

خب با همسرت جا بجا میشدی. بخاطر مرگ یک نفر که نباید زندگی رو خراب کرد. الانم تصمیمتو بگیر که مهاجرت برات ارزشمندتره یا همسرت چون هردو رو باهم نمیتونی داشته باشی 

کار و درسمم ول کردم

با ویزای دیدار اومد عزیزم کوتاه مدت قراره بمونم

دلم بهش بود اما نمیتونم برگردم انتظار داشتم اون بخاطر من بیاد

با ویزای دیدار اومدم ک مدتی بمونم و برگردم

پس سخت نگیرید میشه همون مسافرت و تجدید قوا ، سعی کنید حالا که پی رفتن رو به تن خودتون زدید در لحظه باشید و خودتون رو بازیابی کنید و قوی برگردید به خانواده خودتون.

انشالله هرچه هست براتون خیر و خوبی باشه 🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بعد خرج و هزینه این مدت دست کیه؟؟

خودم

دست کی قراره باشه