2777
2789
عنوان

مهاجرت بدون عشقم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 107 پست

چه مسخره عشقتو به قول خودت ول کردی به خاطر دوستت رفتی به کشور دیگه که روحیات عوض بشه اونجا هم صبح تا شب تو خونه ای بعد میگی شوهرم کارش اینجاست نمیتونست بیاد اینجا یا اونجا؟ 

خلاصه که من باور نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم ممنوع خروجم کنه؟😂مگه من مثل توام تمام اختیاراتم دست شوهرم باشه

گمونم از قانون خبر نداری بدون اجازه شوهر حق خروج از کشور رو نداری نابغه کمتر خیال بباف

کارما💫    

چیمیگی عقب مونده برو بیرون از تاپیک من من تاپیک زدم درد و دل کنم نه که به شر ورای تو گوش بدم

عقب مونده شمایی که حتی حرف زدن با ادب هم بلد نیستی خدا کمکت کنه عقده هات را تاپیک نزنی 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چه مسخره عشقتو به قول خودت ول کردی به خاطر دوستت رفتی به کشور دیگه که روحیات عوض بشه اونجا هم صبح تا ...

میخواهد پز بده مثلا که برای روحیه مهاجرت کردم و .ث

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

گمونم از قانون خبر نداری بدون اجازه شوهر حق خروج از کشور رو نداری نابغه کمتر خیال بباف

نمیدونم ولی بعضیا اول ازدواج تمام حقوق رو میگیرن که حق خروج از کشور هم یکیشونه🤷🏼‍♀️

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

@niniyar‍ رسیدگی کنید ی تاپیک نمیشه زد اینجا

من حق و حقوق قانونیمو همرو موقع عقد گرفتم شما انقد پر از عقده ای عقم میاد باهات حرف بزنم حتی

شوهر منم خودش تا پای راهی کردنم اومد چون مثل شماها نیست

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

عقب مونده شمایی که حتی حرف زدن با ادب هم بلد نیستی خدا کمکت کنه عقده هات را تاپیک نزنی

عقده تویی

بابات مرده کاش حداقل درد نبود یکی تووجودت بود بفهمی چقد شرایط سخته.مطمئنم برا ترحم اونوگذاشتی از بس نیاز ب دیده شدن داری

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

مگه نمیگی ول کردی کارتو اگر‌ول کردی چطور بهت حقوق مبدن؟؟

به تو چه ربطی داره اخه

تو چقد اویزون پولی

همه میدونن من کارم چی بوده که اصلا حقوق ماهیانه نداشتم سالن داشتم درامد و پس اندازمه 

@niniyar‍ تاپیک فیک میزنه مردمو خر فرض کرده اینم از ادب حرف زدنش

برو گمشو بابا ندیده

همین مونده توعه پاپتی به من بگی دروغ گو