2777
2789

دوستان فرش نو رو دادم قالیشویی ، پاره کرده ، و بعدش خودشون دوختنش .

خواستم ببینم به اتحادیه شکایت کنم تاثیری داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش که برای جمع آوری فرش ها میان ، خود کارگرهاشون به دقت فرش رو چک میکنن ، فرش های من رو هم چک کردن ...

اگه تو برگه نوشتن که سالم بوده شکایت کن اصلا دقیق چک کن شاید با فرش همطرح فرشت عوضش کردن

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

والا همین چند روز پیش کلی موکت دادیم بشورن حالا آوردن برامون گربه شور که کردن هیچی اصلا تمیز نشده دو تا موکت هم گم کردن هر چی زنگ میزنم جواب نمیده آخر هم بلاک کرد 😐. یعنی انقد بی مسئولیتن. 

اگه تو برگه نوشتن که سالم بوده شکایت کن اصلا دقیق چک کن شاید با فرش همطرح فرشت عوضش کردن

تو هیچ جایی نمی نویسن که سالم بوده ، فقط اولش که برای جمع آوری میان ، میگن فرش رو از قبل جمع نکنید ، چون خودمون باید رول کنیم که فرش رو چک کنیم که ببینیم سالم هست یا نه. 

مثلا خونه مامانم یه فرش اومدن ببرن ، فرش یه کم سوراخ شده بود ، نبردن بشورن ، حتی گفتیم خودمون مینویسیم که سوراخ بوده ، گفتن اصلا فرشی که ایراد داشته باشه نمیبریم بشوریم.

تو هیچ جایی نمی نویسن که سالم بوده ، فقط اولش که برای جمع آوری میان ، میگن فرش رو از قبل جمع نکنید ، ...

خوبه پیگیری کن حتما

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

والا همین چند روز پیش کلی موکت دادیم بشورن حالا آوردن برامون گربه شور که کردن هیچی اصلا تمیز نشده دو ...

خب شما هیچ شکایتی نکردین ؟ 

الان موکت هم حتی قیمتش بالا رفته ، چه برسه به فرش 

نباید همینجور رهاشون کرد 

خب شما هیچ شکایتی نکردین ؟ الان موکت هم حتی قیمتش بالا رفته ، چه برسه به فرش نباید همینجور رهاشون کر ...

به شوهرم گفتم بره قالیشویی ببینه موکتمون رو کجا انداختن اینم امروز و فردا می‌کنه. یا بره اتحادیه قالیشویی شکایت کنه. بی خیاله شوهرم باید انقد بگم تا زبونم مو در بیاد.