2777
2789
عنوان

حق با کدوممون هست

212 بازدید | 40 پست

نامزد من مکانیک هست 

رفیقش زنگ زد گفت ماشینم تو مسیر خراب شده موندیم.ی جوری تا صبح سر میکنیم اگ میشه بیا واسه مون اول صبح درستش کن ـبعد نامزد من رفت تا ساعت یک ظهر درستش کرد

و بعدش رفیقش گفت وقت ناهار هست باید حتما بیای بریم خونه بعدش برگردی.ایشونم رفتن ناهار ک خوردن خواست بخوابه

رفیقش گفته بود میرم مغازه و میام و نامزدم واسه اینکه  با دوست دختر او اقا تنها تو خونه نمونه زد باهاش رفت و دوباره هم نخوابید.چون قرار بود استراحت کنه و برگرده 

شب قبلش هم تا صبح با خودم صحبت میکرد.خورد ب شب گفت چشام داره میسوزه نمیتونم رانندگی کنم.میزارم اول صبح 

من دعوا کردم گفتم چرا طولش دادی اونم بلند شد گفت هرچی بخواد بشه و زد تو جاده ک دوباره بعدش با التماس گفتم برگرد بخواب فردا برو...وایشونم برگشت و لی دوتامون الان باهم حرف میزنیم ولی خودمون دوتامون میگیریم

دلیل حساسیت منم اینه ک رفیقش زن داره و بچه.ای خانم میشه دوست دخترش وخانم اون نمیدونه

حتی نامزدم گفت جلو خودم خانمه مستقیم بهم گفت ک ب دوست بگو عقدم نکرد میرم ب خانمش همه چیو میگم ک خانمش بزاره بره

حالا من میگم ی جوری برو ب خانمش بگو ک داره خیانت میکنه بهت

میگه نمیشه دخالت کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه خوشم از او خانم نمیاد.داره ب هم جنس خودش خیانت میکنه ـاگ بخواد نامزد منو هم از راه ب در کنه چی

الان نوشته های بعدیتو دیدم

حق داری حساس بشی

به نامزدت بگو باهمچین آدمایی رفاقت نکنه اصلا

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

الان نوشته های بعدیتو دیدمحق داری حساس بشیبه نامزدت بگو باهمچین آدمایی رفاقت نکنه اصلا

اره قول داده ـگفت حتی ب خانمش ک فامیلمون هم هست گفتم ک بیشتر حواست ب شوهرت باشه و نزار او ی شهر دیگه باشه تا ی شهر دیگه ولی نمیتونم مستقیم بهش بگم ک صبح درد سر شه