2777
2789
عنوان

حق با کدوممون هست

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی خیلی نامردهستن اینا لیاقت زن نجیب رو ندارن باید یکی مثل این دوست دختر همیشه باهاشون باشه

اگ اون مدلی زنشون باشه چون خودشون خرابن تحمل ی خرابو ندارن طلاقش میدن بعد آبغوره میگیرن ک وای زنم خیانتکار بود منه مظلوم خرجش میدادم ولی اون بهم خیانت کرد باز فیلم بازی میکنن زنهای بعدی رو فریب میدن

واقعی بگو. نامزده یا دوست پسر؟ عقدید یا نه؟قسمت اصلی ماجرا اون جایی هست که دلیلت رو نوشتی. بدون گیر دادن به ماشین و موندن و برگرد و ... بهش بگو اگر با چنین دوست هایی بگردی من دورت رو خط می کشم. دیگه خود دانی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

واقعی بگو. نامزده یا دوست پسر؟ عقدید یا نه؟قسمت اصلی ماجرا اون جایی هست که دلیلت رو نوشتی. بدون گیر ...

گفتم ک نامزدم

دوست پسرم بود میگفتم دوست پسرم

مامانش از من حساس تره حتی اگ بگم ای جریان واسش خیلی ناراحت میشه وفورا برخورد میکنه ک چرا با چنین ادمی پسرم باید بگرده

ولی خب نمیخوام موضوع اینجوری رو جز خودمون کسی دخالتی کنه

عقد نکردیم اما هنوز

یه درصدی احتمال بده ماجرای مکانیک و ناهار و .... راست نباشه. یه کم گوش به زنگ باش. بدون فشار آوردن بیشتر  بهش فعلا فقط چکش کن  مطمین بشی یه وقت خودت رو به دردسر نندازی.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

یه درصدی احتمال بده ماجرای مکانیک و ناهار و .... راست نباشه. یه کم گوش به زنگ باش. بدون فشار آوردن ب ...

اخه از اولش ک همزمان ماشین درست میکرد باهم در تماس بودیم و حتی ذره ب ذره کارش رو تا وقتی تموم شد و رفت واسه غذا 

ادم خودش عقل داره خو میفهمه چی ب چیه

من تا اینجا ب نامزدم شکی ندارم

مشکل من این بود ک میگفتم او خونه برات امن نیست

وگرنه میدونستم ک عشقم هدفی نداره فقط خسته بود نمیتونست برگرده