همسرم ( جوجه صداش میزنم گاهی ) ؛ ماه دوم بارداری هست و دندوندرد داره ؛ از طرفی رفتن به دندانپزشکی توصیه نمیشه و از طرف دیگه مصرف مسکنها ضرر داره ؛
اگه تجربه ای دارین که چطور درد دندون رو درمان کرد لطفا راهنمایی کنید ؛ خدا خیرتون بده بانوان دلسوز سرزمینم ؛
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
از اون جوجه گفتن و از اون توصیه نمیشه معلومه که تاپیک فیکه!
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
از اون جوجه گفتن و از اون توصیه نمیشه معلومه که تاپیک فیکه!
چرا قضاوت اشتباه میکنی ؟ فیک نیستم
عنوان تاپیک اونجوری زدم جلب توجه کنه بیشتر نظر بدن
هرچند چهار نفر کلا نظر دادن ؛ سه نفر به جای راهنمایی نوشتن تاپیکت فیکه ؛ مگه مرض دارم تاپیک فیک بزنم ؛ قانونی عضو شدم ؛ دارم وقت میزارم سوال خودم میپرسم .