سلام دوستان دوقلوهای من 14ماهشون چندروز شیرخشک قطع کردم وشیرپاستوریزه میدم حتی نصفه شب هم گرم میکنم اما یکی ازبچه هام یبوست شدیدگرفته میتونیدکمکم کنیدچیکارکنم ممنونم
من ازاین پاکتیا خریدم بازم اینارومیجوشنم حتی نصف شبم چندبارپامیشم خواب ندارم
منم پسرم 17 ماهشه همین کار رو کردم اما شیر محلی رو نخورد و پاکتی میدم بهش اول اینطور یبوست گرفت الان درست شده تقریبا یه ماه دارم شیر پاکتی میدم اما بیشترش غذا میخوره نگران نباش درست میشه من که چیزی ندادم خوب شد
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
منم پسرم 17 ماهشه همین کار رو کردم اما شیر محلی رو نخورد و پاکتی میدم بهش اول اینطور یبوست گرفت الان ...
ممنون عزیزم من یکیشون یبوست شدید داشت خیلی دکتراترسوندنم پسرعمه ام متخصص اطفال گف ی سالش بشه خوب میشه خیلی اذیت شدیم حالاکه خوب شده ترسیدم اون یکی هم همینجوربشه
نه در حد ولرم شدن میدم بهش اما تاریخ روز رو میگیرم دوتا واسه دوروزش
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹