2777
2789
عنوان

خداییش اونا کین پس

491 بازدید | 30 پست

تو نی نی سایت روزانه بیشتر ده تاپیک میبینم در مورد بی بی چک که آرزو دارن مثبت بشه از اون طرف وقتی حرف بچه میشه نی نی سایتیا میگن بچه نمیخوایم فقط، تک فرزندی جدیدا هم مد شده میگن با شوهرمون توافق کردیم اصلا بچه نیاریم  یه جای کار میلنگه بنظرم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه سایت ده تا کاربر داره  که ده تاپیک ببینی فکر کنی کل سایت بی بی چک مثبت میخان

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو جامعه هم‌همینه! یه سری بچه نمیخوان و یه سری آرزوی بچه دارن چیزیش عجیب نیست

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اینجازیادکاربرداره مثلامن هرجاشرکت کنم میگم بچه نمیخوام چون دارم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب جامعه آماری اینجا بالاست و اینکه این دو گروه تو تاپیکای هم خیلی شرکت نمیکنن،تعداد کمی میان و مخالفت میکنن

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اکثرا تو تاپیکا مخالف بچه هستن

یکیش منم که ده ساله اقدامم برا بچه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من عاشق بچه ام گفتم دو تا میارم الان تو یکیش موندم

خودم اول یکی میخواسنم  از بس دخترم گریه کرد یکی دیگه آوردم اینقدع توبه کردم الان سومی خدا خواسته باردارم دیونه شدم به خاطرش

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40