2777
2789
عنوان

فردا مصاحبه شغلی دارم

220 بازدید | 8 پست

راهنمایی کنید چه کنم

از چی میپرسن؟ شخصیت شناسی روانشناسی تو این حوزه ها چه سوالایی می پرسن؟؟

اگه گفت نقطه ضعفت هات بگو چی جواب بدم بد نباشه؟؟ 

هرکی هر تجربه و توصیه ای داره بگه ممنون میشم🕺🏻🕺🏻

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته

فقط خودت باشبا چاشنی اعتماد به نفس و عزت نفس

البته این خودت بودن به ارگانی که قراره استخدام بشی ربط داره

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن لحن مناسب و متعادلی داشته باشی 

معمولا ب دست و نحوه بیان دقت میکنن که استرست رو متوجه بشن 

بیشتر روی مهارت هایی که داری زوم کن ولی کشش نده 

خلاصه ولی دقیق بگو‌

یادم نیست راجب نقطه ضعف پرسیده باشن 

خیلی روی این تاکید داشتن که انگیزه کار گروهی رو دارم یا نه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

من هرجا میرفتم مصاحبه و اینجور سوالارو میپرسیدن سعی میکردم چیزی که درسته و خوششون میادو بگم اصلا خودم نبودم همیشه هم رد میشدم

اخرین بار که رفتم مصاحبه با خودم گفتم من که مثل همیشه قراره رد بشم بذار حداقل بدون استرس و دروغای خوشگل جواب بدم 

خودخودم بودم اعتماد بنفسم داشتم بیخیال هم بودم برعکس قبولم‌کردن بین اون همه ادم😂😂😂

🤍🐼🥥
سعی کن لحن مناسب و متعادلی داشته باشی  معمولا ب دست و نحوه بیان نگاه میکنن که استرست رو متوجه ...

اها خیلی ممنون

تست خودشناسیه می خوان ببینن چقد آدم خودش رو میشناسه یا نه نقطه ضعف ها و قوت خودش رو میدونه یا نه یه جا رفتم اینو پرسید موندم چی بگم که بد نشه برام

من هرجا میرفتم مصاحبه و اینجور سوالارو میپرسیدن سعی میکردم چیزی که درسته و خوششون میادو بگم اصلا خود ...

😅 ای بابا په خود واقعی مو نشون بدم 

خیلی دست بالا جواب نده مثلا اگه حسابدار تازه کار هستی مدیر باهات مصاحبه کرد و پرسید ۵سال آینده توی این شرکت خودتو کجا تصور میکنی نگو مدیر مالی شرکت چون روند درستشو طی کنی کارشناس حسابداری و یا اگه توی کارت خیلی خوب و حرفه ای جلو بری رئیس حسابداری هستی،اگه گفت فرض کن یک کاری ازت خواسته شده که به عواقبش آگاهی و میدونی به نفع شرکت نیست اما مدیریت اصرار داره انجام بشه چیکار میکنی؟ بگو قبول نمیکنم و عواقبش رو توضیح میدم اگه متقاعد نشدن و همچنان درخواستشون پابرجا بود به صورت کتبی نامه مینویسم قید میکنم که مورد تایید من نیست و از مدیرم میخوام امضاء کنه و مسئولیتشو بپذیره تا انجام بشه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم