2777
2789
عنوان

اشتباه زندگی

355 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان 

صبحتون بخیر

من الان چند وقته اعصابم خورد شده

زندگیه من تقریبا آرومه

خونه ...ماشین...یه پسر بچه ...زندگیمم خداروشکر اندازه خودم دارم ...ولی شوهرم خیلی ناشکره همش سر ناسازگاری میذاره که من اشتباه کردم ازدواج کردم ..پشیمونم ...من دوست دارم زندگی مجردی داشته باشم ..اشتباه کردم از اینکه ازدواج کردم کاشکی بیشتر در مورد زندگی متاهلی تجربه داشتم...قلبم به درد میاد ...حالم رو میگیره تا شب داغون میشم...چون اون روز سرش تو لاک خودشه اصلا به ما توجه نمیکنه...چند بار بهش گفتم خیلی ناراحتی برو زندگی مجردی رو تجربه کن ...هر وقت خسته شدی بیا...میگه نه شما دست وپامو بستید

میشه لطفا راهنماییم کنید باهاش چطوری برخورد کنم که هم اون درست بشه و هم من آرامش پیدا کنم😥😥😥😥😶

تعداد رای : 0
نظرسنجی
..
0
0%
.
0
0%

لابد دوست موست داره که دارن هر غلطی دوسدارن میکنن این میبینه متاهل هست و نمیتونه 

هروقت اینو گفت  جوری بخوابون دهنش که دندوناش بریزه زمین 😒

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرمن برو پیش مشاور.خیلی اینجوری سخته یه وقت یه کار ناپخته ای هم بکنی بدتر میشه.مثلا بره تنها زندگی کنه ممکنه خدای نکرده مشکلات دیگه ای به وجود بیاد

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
به نظرمن برو پیش مشاور.خیلی اینجوری سخته یه وقت یه کار ناپخته ای هم بکنی بدتر میشه.مثلا بره تنها زند ...

نه الان هی میگه بریم توافقی جدا شیم😠😠😠😠😡

میخواد صدامو در بیارم

خوب دلیلش چیه؟ چرا آخه مگه چ فکری داشته و زن گرفته شاید افسردگی داره  یه مشاور شاید بتونه کمک ...

شوهرم همه فکرش مسائل جنسیه اصلا دوست نداشت که ما بچه دار بشیم روزی هزار بار از اینکه بچه داریم کفر خدا میگه و شاکیه 

لابد دوست موست داره که دارن هر غلطی دوسدارن میکنن این میبینه متاهل هست و نمیتونه  هروقت اینو گ ...

نمیدونم رمز گوشیشو عوض کرده ...و برای تمام برنامه هاشم کد گذاشته نمیخوام زیاد حساس بشم.چون من یه اخلاق بدی که دارم اگه چیزی رو جدی کنم ....برام میشه وسواس فکری .

نمیدونم رمز گوشیشو عوض کرده ...و برای تمام برنامه هاشم کد گذاشته نمیخوام زیاد حساس بشم.چون من یه اخل ...

پس سر و گوشش هم میجنبه یحتمل 

😒

واقعا خیلی صبورید 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
پس سر و گوشش هم میجنبه یحتمل  😒 واقعا خیلی صبورید

صبوری نکنم ..زندگیم میره رو هوا...همش میره رو اعصابم فقط بامن اینکاررو نمیکنه کلا با خانوادش و اطرافیانشم اینطوری میکنه 😕😕😕