2777
2789
عنوان

تجرله من از مهاجرت

293 بازدید | 9 پست

تو سایت خیلیا رو می بینم که می خوان مهاجرت کنن یا سوالاتی دارن راجبش و ...

حقیقتا مهاجرت اوایلش خیلی سخته ینی ممکنه ۱ ماه یا ۲ ماه یا شاید بیشتر طول بکشه که خودتون و با کشور جدید وفق بدید ( که این موضوع طبیعیه) مثلا برا من ۱ ماه طول کشید . ممکنه تو اون مدت زمان عادت کردن کلی گریه کنید ، دلتون برا خانوادتون تنگ بشه حتی دلتون برا اتاقتون تنگ شه یا حتی نخواید از خوابگاه یا خونه برید بیرون ! که باز همه اینا طبیعیه اگه اشپزی بلد نباشید میزان سختی که نی کشید دو برابر خواهد بود ( توصیم اینه اگه قصد مهاجرت دارید حتما اشپزی یاد بگیرید).

بعد عادت کردن تازه دوران خوشی اغاز میشه گاها دلتنگی سراغ ادم میاد ولی کم اگه فک می‌کنید یه روزی قراره ایران و حتی خانوادتون و فراموش کنید سخت در اشتباهید تا ابد حتی شده برا ۱ بار در ماه یا هفته یا سال یا روز به اینا فکر خواهید کرد .

در حالت کلی بگم مهاجرت یه ادم قوی میخواد که بتونه رو پای خودش تو غربت وایسه و شیرزن بره و شیرزن باقی بمونه (همه چی سخته ولی با تلاش بدست میاد حتی مهاجرت )

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

ممنون که گفتی

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ وقت ادم به تنهایی مستقل شدن نیستم

خیلی کار سختیه 

بعضی وقتا ادم به غلط کردم میفته

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

روحیه جنگنده میخاد که من ندارم

ولی بنظرم دارید

چون یک مادرید و تحصیل کرده اید 

مادر بود و دانشگاه ادمو واقعا جنگنده می‌کنه

میتونم بگم حتی شما از من مهاجرم روحیه جنگنده تری دارید

اینارو بیخیال خواهر اینکه چطور رفتی کجا رفتی چه طریقی اینا خوب طبیعیتشه زیاد مهم نیس😂😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

اینارو بیخیال خواهر اینکه چطور رفتی کجا رفتی چه طریقی اینا خوب طبیعیتشه زیاد مهم نیس😂😐

من بورسیه شدم فعلا قبرسم و تحصیلی رفتم 

ای جانم موفق باشین 😍🥺

فدات هم چنین💖