2777
2789
عنوان

کسی تجربه بختک یا فلج خواب رو داره

163 بازدید | 20 پست

دوستان وضعیتمو میگم حالا نمیدونم بختکه یا ن

وقتی تنها میخوابم نمیتونم بیدارشم ینی توی خواب کاملا میبینم ک تو اتاق خوابیدم ولی نه میتونم حرف بزنم ن تکون بخورم و همزمان از یه صدایی هم میترسم حالا هررررکار میکنم نمیتونم تکون بخورم یا بیدارشم 

خیلی اذیتت کننده است و ترسناکه وضعیتش

نمیدونم چیه

دهنم یسره تبخال میزنه از ترس

غرق در افکار پوچ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم باید یکم ترسناک باشه😶 یعنی خودتون خودتون رو از بیرون می بینید؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بمیرم براخودم ک بچه بودم اینجور میشدم همش 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

منم 

گاهی زور میزنم چشامو باز کنم باز نمیشن ک نمیشن

من تجربه پرواز روح هم داشتم

انگار از ی بلندی منو ول میدن ب پایین

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

من نمی‌دیدم فقط توخواب فلج کامل میشدم بیدار میشدم ولی هیچ جاییمو نمی‌تونستم تکون بدم بعد تمرکز میکردم رو ی نقطه از بدنم مثلا انگشتم ب زووووور تکونش میدادم ی تکون کوچیک قفل بدنمو باز میکرد خیلی بده

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

من نمی‌دیدم فقط توخواب فلج کامل میشدم بیدار میشدم ولی هیچ جاییمو نمی‌تونستم تکون بدم بعد تمرکز میکرد ...

وووواااایی یعنی اینجوری نیست که روح از بیرون بدن را ببینه؟یعنی واقعی بیداری ولی هیچ کار نمی تونید انجام بدید؟😲چقدر وحشتناک 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ترسناکه منم تجربه کردم منظور اینه آدم از خواب بیدار میشه ولی جسم بیدار نمیشه انگار مغز قبل بدن بیدار میشع همه اطراف رو میبینی ولی انگار فلج کاملی اصلا نمی تونی تکون بخوری 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
وووواااایی یعنی اینجوری نیست که روح از بیرون بدن را ببینه؟یعنی واقعی بیداری ولی هیچ کار نمی تونید ان ...

نمیدونم روح از بیرون بدن رو ببینه ینی چی تجربه سو ندارم 

بله بیداری صداها و می‌شنوی ولی ابدا تکون نمیتونی بخوری حتی چشاتم نمیتونی باز کنی بعد ببین من بچه بودم اینجور میشدم واقعا زجرآور بود برام ب هیچکس نمیگفتم 

ترسناکه منم تجربه کردم منظور اینه آدم از خواب بیدار میشه ولی جسم بیدار نمیشه انگار مغز قبل بدن بیدار ...

چقدر وحشتناک حالا مثلا یه سوسک بیاد کنار آدم چطوری از خودش دفاع کنه😵‍💫