2777
2789
عنوان

کسی تجربه بختک یا فلج خواب رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست
نمیدونم روح از بیرون بدن رو ببینه ینی چی تجربه سو ندارم بله بیداری صداها و می‌شنوی ولی ابدا تکون نمی ...

🥲بعد یه سوال دیگه گفتید اطراف را میبینید بعد اگه چشما را نمیتونید باز کنید چجوری بیرون را می بینید؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من نمی‌دیدم فقط توخواب فلج کامل میشدم بیدار میشدم ولی هیچ جاییمو نمی‌تونستم تکون بدم بعد تمرکز میکرد ...

دقیقا اینجوریه من حس میکنم اون روحه هست بیدار میشه ولی جسم هنوز خوابع من یادمه پسرم کوچیک بود اینجوری که شدم تو ذهنم نگران پسرم بودم میدیدمش ولی نمی تونستم تکون بخورم داد میزد یا امام حسین ولی هر چه تقلا میکردم به بچم نزدیک بشم نمیشد انگار یه جسم سنگین روم بود من اون لحظه روحم رو کامل حس کردم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲بعد یه سوال دیگه گفتید اطراف را میبینید بعد اگه چشما را نمیتونید باز کنید چجوری بیرون را می بینید؟

نه من نگفتم اطرافمو میبینم اطرافمو نمی‌دیدم فقط صداهارو می‌شنیدم و حس اینکه می‌دونم بیدارم 

حتی یادمه ی بار خواهرم اومد بیدارم کنه بیدار نشدم ینی نمی‌تونستم خودمو تکون بدم تو دلم التماس میکردم کاش دستمو تکون بده من از این حالت دربیام ولی اون فقط محکم صدام میکرد منم مثل ی فلج افتاده بودم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

من حس میکنم اون روحم بود بیدار بود جسمم خواب من به اطرافم کامل تسلط داشتم ولی هر کاری میکردم نمی تونستم تکون بخورم انگار یه چیز سنگین افتاده روم خیلی وقتا اونقدر وحشت تکرار این موضوع رو داشتم دیگع از خوابیدن می ترسیدم نفرت داشتم خواب راحتی نداشتم اصلا مخصوصا وقتی تنها بودم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نه من نگفتم اطرافمو میبینم اطرافمو نمی‌دیدم فقط صداهارو می‌شنیدم و حس اینکه می‌دونم بیدارم حتی یادمه ...

ولی من اون لحظه اطرافم رو میدیدم حتی بچمو کامل میدیدم

چقدر وحشتناک حالا مثلا یه سوسک بیاد کنار آدم چطوری از خودش دفاع کنه😵‍💫

حسش خیلی‌ بدتر از اینه که نگران سوسکه باشی 😂