2777
2789
عنوان

دخترم میگه عزرائيل را دیدم تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5278 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تراپیست خودش تراپی لازمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حضرت عزراییل نبوده احتمالا جن بوده وگرنه حضرت عزراییل فرار نمیکنه که

خب بگه جن بوده؟!

الان مشکل ترس بچه است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حرز امام جواد تهیه کن براش

دیگه هم توضیح ندید هی بدتر میشع 

پیش روانشناس کودک کاربلد باید ببریدش نه دیوونه‌‌ای مثل اینسطح تحصیلاتش احتمالا دیپلم سه ماهه نینی‌سا ...

با این سهل گیری که دارن همه روانشناس و تراپیست شدن دیگه..حالا مامان من سی ساله تو اینکاره  ده سالش تو بیمارستان روانی مربی بود  کل این سالا درس خوند دکترا گرفت اونم با چه سختی   راحت قبول نمیکردن که   حالا یه تراپیسته بی سواد از مادر من بیشتر درامد داره

اسی من خودم دو بار دیدم دقیقا مثل اونی که دخترت گفت و الزاما هر کسی دید نمی میرد 

یه بار تو مرگ همسایه که من نوجوان بودم دیدم اومد دم در همسایه تون مرد و برد من از پنجره دیدم فرداش گفتن تو خواب مرده

یه بار هم همین تابستون تو پذیرایی با بچه م نشسته بودم یهو دیدم مرگ با سرعت از راهرو سمتم دوید برای قبض روح که ترسیدم و ناگهان ولم کرد

ببین تنها کاری که میتونی بکنی اینه که کنارش بخابی و برایش صوت سوره ی آیت الکرسی رو باز کن هرروز هفت بازکن تو خونه بخونه صداش بپیجه تا بیست روز فراموشش میشه 

با این سهل گیری که دارن همه روانشناس و تراپیست شدن دیگه..حالا مامان من سی ساله تو اینکاره ده سالش ت ...

چقدر زحمت کشیده طفلکی، دمش گرم واقعا 

هعی دیگه همه چی شده پارتی و پول و خراب‌بازی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.