2777
2789
عنوان

رحم سرد!!غذای گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10304 بازدید | 66 پست
با کنجد یا ارده بخور خرماا خودش گرمه 

عه باشه کنجد دارم پس از امروز امتحان میکنم مررررسی   

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادکش قلق خاصی داره؟کی باید انجام بده؟؟روغن چی مثلا خوبه؟؟

بله.

بادکش رحم و تخمدان.

منطقه کمر و شکم زیر ناف 

پیش کارشناسهای طب سنتی برین

خودشون راهنمایی میکنن.

اینم بگم بادکش با دستگاه فایده نداره.

حتما باید گرم باشه، 

روغن هم مثل سیاهدونه.

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
دکترها طبع سرد وگرم را اصلا قبول ندارن. مسخره هم میکنن😐

قبول نداشته باشن رژیم غذایی ک حالیشونه باید ازش بپرسه یان منک حامله هم بودم دکترم ازم میپرسید 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
دکترها طبع سرد وگرم را اصلا قبول ندارن. مسخره هم میکنن😐

من از دکترم برا رازیانه پرسیدم گفت من نظری توی این مسائل نمیدم از نظر من همین داروها رو بخوری کافیه  

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
قبول نداشته باشن رژیم غذایی ک حالیشونه باید ازش بپرسه یان منک حامله هم بودم دکترم ازم میپرسید 

چرا دکتر من نمیپرسه پس 

با اینکه یکی از بهترین دکتراست  

رژیم غذائی بله گلم.

من منظورم اینه که چه غذایی به مزاج طرف میسازه.

دکترها به همه یه طور تجویز میکنن

با روغن سياهدانه شكمت رو ماساژ بده 

مرررسی

خود سیاهدانه هم میگن روزی چند تا دونه ناشتا بخوری خوبه شما درموردش چیزی میدونین؟

من از دکترم برا رازیانه پرسیدم گفت من نظری توی این مسائل نمیدم از نظر من همین داروها رو بخوری کافیه ...

در صورتیکه رازیانه اروم اروم هورمونها را تنظیم میکنه و در طولانی مدت اثر داره.

قرص و امپولها برای یه دوره پریود شدن هستش

دکتر دریایی میگه مصلح خرما فقط دارچینه با اینکه طبع هر دو شونم گرمه

وای دارچین که بخورم افتضاح میشم

خداااایا چکار کنم  

در صورتیکه رازیانه اروم اروم هورمونها را تنظیم میکنه و در طولانی مدت اثر داره. قرص و امپولها برای ی ...

اره با قرص تنظیم میشه باز نخوری دوباره همون اش و همون کاسه

مرررسی خود سیاهدانه هم میگن روزی چند تا دونه ناشتا بخوری خوبه شما درموردش چیزی میدونین؟

سیاهدونه با عسل عالیه.

ولی شما اول باید مزاجت را تشخیص بدن 

همینطوری شروع نکن به چیزهای گرم خوردن.

شاید مزاج کلی بدنت گرمه و خوردن چیزهای گرم برات خوب نباشه